Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Kinderverkrachter krijgt doodstraf

sticker weird face man Amsterdam West 2013 November scary clown

Het hooggerechtshof van Saoedi-Arabië heeft bevestigd dat een docent die acht meisjes verkrachtte ter dood gebracht wordt. Het hof sluit zich hiermee aan bij een vonnis uit 2013 van de lagere rechtbank in Jeddah.

De kinderverkrachter ontvoerde zijn slachtoffertjes, in de leeftijd van 6 tot 11 jaar, om ze vervolgens thuis te misbruiken. Zijn laatste prooi, een 9-jarig meisje dat hij kidnapte tijdens een huwelijksfeest, wist agenten uiteindelijk naar een woning in Jeddah te leiden. Daar werd de man in 2011 gearresteerd.
image sticker niqab burka Amsterdam 2013 islam

De 42-jarige veroordeelde is getrouwd en heeft vier kinderen, schrijft Gulf News. De leraar stuurde het gezin de woning uit als hij zich aan zijn slachtoffers vergreep.

DF

Gerelateerd:

Serieverkrachter jaagde op kinderen

Doodstraf voor brute kinderverkrachter India

Uithuwelijking kind (8) verhinderd in Jemen

Indiaas meisje dood na groepsverkrachting

Verkracht en verbrand meisje herstelt vlot


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>