Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Kind gedwongen om eigen poep te eten in klas (Z-Afrika)

sticker piece of shit Riga 2012 Tron

Uit angst om gepest te worden durfde het 5jarige slachtoffertje dagenlang niet meer naar school nadat een “docent” hem in de klas dwong zijn eigen uitwerpselen te consumeren.

De kleuter had een ‘diarree-incident’ gehad en vermoedelijk wilde zijn leraar hem zo ervoor straffen, maar daarover dacht de schoolleiding in het Zuid-Afrikaanse Middelburg (provincie Mpumalanga) duidelijk anders.

De man werd niet alleen ontslagen wegens wangedrag maar mag wellicht zelfs nooit meer voor een klas staan als het onderzoek van het Departement van Educatie in zijn nadeel uitpakt.

sticker ik wil geen school Amsterdam art

De vader van de jongen, Headman Zungu, zal de leraar ‘nooit vergeven’ en moeder Nontombi Zungu is blij met het ontslag, want “zo leert de leraar dat een dergelijke actie nooit acceptabel kan zijn”.

Het ministerie hoopt met het vonnis een ‘duidelijk signaal’ af te geven, terwijl het jongetje na psychologische begeleiding weer in de schoolbanken plaatsnam.

DF

Gerelateerd:

Examenfraude: ook “Ibn Ghaldoun-affaire” in Israël

School Atjeh interesse in omvang vagina, borsten & penis

Cel “horror-lerares” Texas na mishandeling pestkop

Verkrachter / seriemoordenaar Z-Afrika belaagt meisjes

Scholieren Zuid-Afrika opgelicht door ambtenaren

Kinderen foppen: perspectief van een huiswerkbegeleider

Positieve discriminatie bespot door leerlingen


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>