Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Kerstman schiet 2 mannen neer in VS

graffiti Jest Amsterdam Spui 2014 May gun

Politieagenten in de Amerikaanse stad Detroit hebben een man opgepakt in verband met een schietpartij. De dader was verkleed als kerstman. 

Volgens Detroit Free Press had hij zondag bij een tankstation ruzie gekregen met twee andere mannen over zijn vriendin, die eveneens een kerst-outfit droeg. De ‘kerstman’ (26) schoot vervolgens een van de mannen in zijn borstkas en de ander in zijn hand. Hij zou hebben gevreesd dat een van de opponenten een vuurwapen uit zijn auto had willen gaan halen, vermoedt de politie.

sticker Detroit hustles harder 2014 May Amsterdam Center

Twee agenten buiten diensttijd achtervolgden daarop de man en schakelden een geüniformeerde collega in, waarna ‘Santa’ kon worden gearresteerd.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>