Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Keniaan bijna dood na verkrachting bejaarde

sticker fox woman sleeping vampire Amsterdam North 2013 September

Een jongeman die zich in het zuidwesten van Kenia aan een bejaarde vrouw had vergrepen vecht voor zijn leven. Na de wandaad was hij naakt in slaap gevallen en kon het omaatje (70) de buren waarschuwen.

Via een raam was de 19-jarige jongen in beschonken staat het huis van zijn slachtoffer binnengedrongen, waarna een half uur durende worsteling begon. De vrouw verloor hierbij een drietal tanden, raakte gewond aan haar nek en werd vervolgens verkracht, schrijft StandardMedia.
sticker fight back Amsterdam center 2013 September

Toen de jongen eenmaal sliep wist de bejaarde haar buren in het Kinangop Nyandarua district te waarschuwen. In groepsverband en met “een grote variatie aan wapens” kwamen die nu verhaal halen.

Uiteindelijk moest de politie de aanvaller ontzetten. De jongen was dermate zwaar toegetakeld dat men hem van een lokaal ziekenhuis vervoerde naar het Kenyatta National Hospital, waar hij vecht voor zijn leven.

DF

Gerelateerd:

Politica Zuid-Afrika wil castratie verkrachters

Meisje (13) verdacht van verkrachting en moord (Z-Afrika)

‘Monster van Tholeni’: 625 jaar cel voor golf seksmoorden

Hoofd FBI India: “geniet van verkrachting”

“Verkrachtingsfeest Assam” leidt tot rel

Humor-video India: verkrachting is schuld vrouw

Moslima aangerand tijdens gebed

Meisje levend verbrand na groepsverkrachting

Groepsverkrachting in ziekenhuis India

Schoolmeisjes met galg tegen verkrachting Pakistan

Saudische imam martelt, verkracht en doodt eigen kindje

Waarom zo veel verkrachtingen in hoofdstad New Delhi?

Minister te laat, meisje verkracht (India)


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>