Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Dubbel paspoort biedt juist kansen!

Marokkaanse probleemjeugd ingezonden brief Metro

De voorzitter van het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart, Ahmed Marcouch, wil de probleemjeugd niet alleen in kostbare internaten plaatsen, maar ook wil hij deze jongens tijdelijk ‘ter beschikking’ stellen aan het onderwijs.

Aangezien ik zelf in het onderwijs werkzaam ben en over enige ervaring met dit soort jeugd beschik, hoop ik dat God verhoede dat dit laatste plan ooit uitgevoerd wordt. Gezien het feit dat ruim driekwart van de jongeren om wie het hier gaat zowel een Nederlands als een Marokkaans paspoort bezit, lijkt een andere oplossing, voor een fractie van de kosten die internaten met zich meebrengen, me veel méér voor de hand te liggen.

DF

(Metro/18 juni 2007, door redacteur bedachte titel: ‘Marokkaanse probleemjeugd, wegwezen!!’)

Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>