Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Kannibaal-verkrachter & ex-pastoor in stukken gehakt

sticker Zombie Jesus eat flesh king Amsterdam North 2013 September ndsm

In maart ontsnapte hij met 48 anderen in het westen van Papoea Nieuw Guinea uit de gevangenis van Madang, maar nu heeft ‘het recht’ hem dan toch eindelijk ingehaald: Steven Tari, ook bekend als sekteleider ‘Zwarte Jezus’.

sticker on the run Utrecht center 2013 September running manTerwijl hij in een afgelegen gebied met een volgeling een jonge vrouw belaagde werden ze ontdekt door dorpelingen die hen beiden vervolgens in stukken hakten.
sticker machete blood Amsterdam center September 2013 kapmes

In 2010 was de voortvluchtige Tari (foto) tot tien jaar cel veroordeeld voor het verkrachten van meisjes – zogeheten ‘flower girls’ – die tot zijn Christelijke sekte behoorden.

Zijn duizenden leden tellende geloofsgemeenschap bestond uit jonge vrouwen die hij gebruikte als seksslavinnen en een gewapende militie om Tari te beschermen.

sticker paus plus slaven, TallinnZijn carrière als Lutheraans pastoor verliep niet erg soepel wegens onenigheid over het interpreteren van de Bijbel en sindsdien predikte hij dat God wilde dat jonge meisjes hem huwden.

sticker axe Amsterdam center 2013 August bijlOngeveer een week geleden zou hij nog een tienermeisje vermoord hebben.

Ook de jongedame die hem fataal werd zou hij hebben geprobeerd in te lijven in zijn sekte, aldus politiechef Sylvester Kalaut.

“Hij is nu dood en dit kan het lot zijn van allen die zich verschuilen voor de politie. Ik waarschuw en adviseer de voortvluchtigen zich over te geven aan de autoriteiten.”
sticker vlees ijsje Amsterdam

Toen men hem in 2007 wist te arresteren waren er sterke geruchten dat Tari zich bezondigde aan bloed-offers en zelfs kannibalisme, maar de politie beschuldigde hem indertijd alleen van verkrachting.

sticker Jesus saves Amsterdam Centrum 2013In het onderontwikkelde Papoea Nieuw Guinea komen zwarte magie, tovenarij en kannibalisme nog regelmatig voor.

Vorig jaar arresteerde de politie tientallen sekteleden die van ten minste zeven moorden werden beschuldigd. Hersenen van slachtoffers aten ze rauw, terwijl men soep kookte van hun penissen.

DF

Gerelateerd:

Egyptenaar huurt 12 man om verloofde te verkrachten

Bolivia: verkrachter levend begraven naast slachtoffer

Egypte: meisjes naakt op auto’s gebonden & met mes verkracht

‘Zuid-Afrika: meisje (12) bijt tong verkrachter af’

Saudische imam martelt, verkracht en doodt eigen kindje

Kill Bill in de Emiraten

Perverts Pakistan gebruiken meisjes als wisselgeld

Veel seksueel geweld vluchtelingenkampen Somalië

‘Lolly lounges’: pedofilie in Zuid Afrika

Santiago Meza Lopez: de ‘stoofschotelmaker’


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>