Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Justitie: “uw veiligheid, ons wc-papier”, deel II

sticker Schurk sc Amsterdam 2013 crook with guns

In toenemende mate wordt Nederland de bananenmonarchie van Europa, of zelfs van de planeet.

Voor het werpen van een waxinelichtje naar een gouden koets draai je probleemloos een jaar de bak in – want fucken met Trix is onverstandig nu eenmaal – en het hoofd van het Ministerie van Justitie is wellicht een kinderverkrachter.

Tegelijkertijd worden zelfs de meest incompetente ambtenaren niet bestraft en houdt het OM zijn gerimpelde schaamlippen stijfjes op elkaar als de gruwelijkste zedenmonsters ontsnappen.

sticker Yatusabes man reads on toilet Amsterdam 2012Liever incompetentie verhullen dan veiligheid bevorderen, denken de belastingetende bureaucraten.

Toeristen kunnen al helemaal de tyfus krijgen, want die parasiteren niet mee uit de Trog van het Collectief waaruit Hare majesteit en de ambtenarrij zichzelf voederen, dus als er eens een na een beroving overhoop geknald wordt – zoals de Litouwer in Alkmaar die voor de ogen van zijn zoons enkele malen in zijn borst geschoten werd – heeft ‘ie gewoon pech.

sticker pq wc-papier Amsterdam

De daders mogen hun proces in vrijheid afwachten, want de overheid heeft nu eenmaal bijzonder veel begrip voor andere dieven.

sticker wc-papier pq toilet-paper AmsterdamMisschien is het wel een signaal aan het ‘belastingbetalende gepeupel’, zoals men ons beziet vanuit paleizen en ivoren torens: “Diep veracht plebs, als u geript wordt is het niet de bedoeling daders te achtervolgen. Uw vermeende eigendommen behoren de dieven rechtens toe en of zij nu op eigen houtje plunderen dan wel via belastingen ’in naam der wet’ is daarbij volstrekt irrelevant. Laat dit een wijze les voor u allen zijn.”

DF

Gerelateerd:

Justitie: “uw veiligheid, ons wc-papier”

Verkracht ‘ns een Officier van Justitie!

Van de nieuwe afgod (1885): Nietzsche over de staat

Het toppunt van luiheid: de politie


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>