Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Jos van Rey en de Nijmeegse scooter-Marokkanen

sticker 'ga toch fietsen!'
Ben ik de enige Nederlander die bij het lezen over het verkeersongeval van de Roermondse ex-wethouder Jos van Rey terugdacht aan het ‘Nijmeegse scooterdrama’ uit januari 2010?

Op de vlucht voor de politie botsten indertijd Mohamed el G. (20) en Mohamed S. (18) op de 50-jarige voetganger Mario van Geijn, die daardoor overleed. El G. en S. probeerden op een gestolen scooter te ontkomen aan een politiecontrole. “Volgens justitie beraamden de mannen ook een gewapende overval op het Belvoir Hotel in Nijmegen.”

Bij hun aanhouding ontdekte de politie gezichtsbedekkende kleding, een mes en een vuurwapen. Van doodslag op Van Geijn is het duo overigens vrijgesproken – omdat onduidelijk bleef wie de bestuurder was – maar wel is El G. veroordeeld voor het mishandelen van zijn ex, het bedreigen van ziekenhuispersoneel en het beledigen van agenten.

Ex-wethouder Van Rey wekt toch de indruk dat hij eveneens na een serie misdrijven op de vlucht is geslagen voor de autoriteiten. Misschien hebben corrupte politici en criminele Marokkanen meer gemeen dan we tot nu toe vermoedden …

DF

Gerelateerd:

(L)overheid: de staat als pooier

Bureaucratische socialisten zijn geen varkens!


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>