Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Jongen (10) verkracht en vermoord

graffiti mask-face Amsterdamse Brug Amsterdam 2014 May masker gezicht crime

In de buurt van de Pakistaanse stad Gujranwala is vandaag het lijk van een 10-jarig jongetje gevonden. Het kind was verkracht en gewurgd.

Volgens nieuwssite Dawn had een groep mannen hem ontvoerd toen hij boodschappen was gaan doen. Er is nog niemand gearresteerd in verband met deze zaak.

sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013

Seksueel geweld groot probleem in Pakistan

Het is binnen het Pakistaanse rechtssysteem, dat op de islamitische wet (sharia) gebaseerd is, zeer moeilijk om verkrachters achter tralies te krijgen.

De makers van de documentaire Pakistan’s Hidden Shame beweren dat in de noordelijke regio Peshawar ongeveer 90% van de kinderen slachtoffer wordt van pedofielen. In de docu verklaart een vrachtwagenchauffeur zonder blikken of blozen 11 of 12 jongetjes te hebben verkracht.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>