Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

IS gijzelt Irakezen na vlagverbranding

sticker dog machine-guns Amsterdam center October 2014 assaultrifle weapon

Het verbranden van twee vaandels van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft geleid tot een golf aan gijzelingen in Noord-Irak. Maar liefst 170 mensen werden ‘gearresteerd’ door de soennitische jihadisten.

Volgens de Libanese nieuwssite The Daily Star gaat het om inwoners van de dorpjes Al-Shajara en Gharib, in de provincie Kirkoek (of ‘Kirkuk’). Ze werden in zo’n dertig voertuigen meegenomen naar de plaats Hawijah, waar IS een ‘rechtbank’ en een ‘gevangenis’ heeft.

sticker god allah mohammed boodschapper islam Amsterdam south-east 2013 january Hizb.nl

Er zou in september eveneens een zwarte IS-vlag verbrand zijn in Kirkoek. Vijanden van de islamisten wisten destijds ook een van hun stellingen te vernietigen. IS ontvoerde toen zeventig personen op verdenking van betrokkenheid bij de ongeregeldheden.

DF

Gerelateerd:

Moord op soennieten in Basra (Zuid-Irak)

Gruwelijk misbruik door IS tegen Yezidi’s

Jihadist doodt 150 meisjes & vrouwen


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>