Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Indiase leraar doodt kind met stok

graffiti kind knikkeren Amsterdam Centrum 2013

Een docent op een basisschool in het oosten van India heeft een zevenjarige jongen gedood. Het slachtoffer kreeg slaag omdat hij een vraag niet kon beantwoorden.

De mishandeling door leraar Arshad Hussain vond plaats op 28 januari 2014. De man had zijn pupil dermate hard met een stok op zijn rug geslagen dat hij een dag later aan zijn verwondingen bezweek. Zijn vader gaf hem een pijnstiller als reactie op zijn klachten.

sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013

De docent is niet gearresteerd maar inmiddels wel geschorst, meldt The Times of India. “Lijfstraffen zijn verboden dus stuurden we Hussain de laan uit en zullen we per direct een plaatsvervanger inhuren”, aldus een functionaris. Of de man vervolgd wordt om de doodslag hangt af van het autopsierapport.

DF

Gerelateerd:

Man verbrijzelt gezicht dochter (11) om studie

‘Heks’ (7) van school gestuurd in India

Aanranding meisjes door leraren na porno

Leraar gemept na aanranding scholieres

Schoolhoofd steekt conrector 7 keer met mes

Meisje doodgemept door leraar Kenia

Kind gedwongen om eigen poep te eten in klas (Z-Afrika)


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>