Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Indiase bokser randt gewichtheffer aan

sticker HMX girl meisje Amsterdam

Politieagenten in het westen van India hebben een Aziatische bokskampioen gearresteerd wegens het aanranden van een vrouwelijke gewichtheffer. Ze werd ook mishandeld door de bokser.

Volgens Times of India meldde de verdachte, Ngangom Dingko Singh, zich donderdag uit eigen beweging op het politiebureau waar men hem in de boeien sloeg. De aanranding had maandag plaatsgevonden in een sportcentrum. Familieleden van het slachtoffer deden vervolgens aangifte. De vrouw herstelt in het ziekenhuis van haar verwondingen.

Ander geweld tegen vrouwen vandaag op Times of India:

Een meisje van zeven ontsnapte donderdag ternauwernood aan verkrachting in district Kanpur. Het kindje was buiten aan het spelen toen een man haar weglokte met snoep. De pedoseksueel vergreep zich aan het kind in de schaduw van een geparkeerde vrachtwagen, maar alerte dorpelingen wisten verkrachting te voorkomen. De man is nog op vrije voeten.

sticker woman creature Amsterdam center September 2013 vrouwDe aanranding volgt op de verkrachting enkele dagen eerder van een zesjarig meisje door haar buurjongen in dezelfde regio.

In Uttar Pradesh werden een vrouw en een kind verkracht en vermoord in een basisschool. Hun lijken ontdekte men woensdag op de veranda en in een WC. De vrouw was gewikkeld in plastic.

Een 19-jarige vrouw werd levend verbrand in dezelfde regio op 10 januari door haar vriend. Samen met zijn broer dumpte hij het meisje pas op woensdag bij haar ouders. Het kind vecht in een ziekenhuis voor haar leven. De jongen en diverse van zijn familieleden zijn voortvluchtig.

girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'

De 23-jarige Esther, die op 5 januari verdween uit Bombay, is in ontbindende staat teruggevonden. Ze werd verkracht en verbrand. Het slachtoffer kon worden geïdentificeerd aan de hand van een gouden ring. Volgens de voorzitter van een christelijke belangenorganisatie had de vrouw gered kunnen worden als de politie sneller op onderzoek uitgegaan was.

DF

Gerelateerd:

Busverkrachting-meisje krijgt pistool

Busverkrachting nr. 3 in India

India: opnieuw ‘busverkrachting’

Serieverkrachter klimt vijf verdiepingen

Rechter: “verkracht in de gevangenis wie je wil”

Zuid-Afrika: meisje (12) bijt tong verkrachter af

Hoofd FBI India: “geniet van verkrachting”

De Rode Brigade: vrouwen tegen seksueel geweld India

“Verkrachtingsfeest Assam” leidt tot rel

Humor-video India: verkrachting is schuld vrouw

Meisje levend verbrand na groepsverkrachting

Groepsverkrachting in ziekenhuis India

Schoolmeisjes met galg tegen verkrachting Pakistan

Waarom zo veel verkrachtingen in hoofdstad New Delhi?


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>