Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Indiaas meisje dood na groepsverkrachting

Rage1 sticker girl skirt Baltics 2012 September kind meisje

De Indiase politie heeft drie mannen gearresteerd wegens een ernstig zedendelict.

Een twaalfjarig meisje werd zondagavond door het drietal ontvoerd en daarna verkracht op een suikerrietplantage. De mannen onderschepten haar terwijl ze op weg was naar een familielid in de noordelijke deelstaat Uttar Pradesh, schrijft The Times of India.

sticker woman creature Amsterdam center September 2013 vrouwVerwanten van het kind vonden haar kort na de groepsverkrachting hevig bloedend en in bewusteloze staat. Ze overleed maandagochtend, nadat ze de namen van de aanvallers genoemd had.

Moorddadige verkrachter vrij ‘voor proefschrift’

Santosh Kumar Singh, de man die in 1996 een studente verkrachtte en doodde, heeft tijdelijk proefverlof gekregen van de rechtbank in New Delhi. De man mag die tijd gebruiken om zijn dissertatie van de universiteit voor te bereiden.
sticker DMK woman girl Amsterdam center 2014 February

Singh is zoon van een voormalige hoge ambtenaar en werd in 2006 veroordeeld tot de doodstraf. De rechter zette de straf in 2010 echter om in levenslang.

DF

Gerelateerd:

Groepsverkrachting op Valentijnsdag

Familie bedreigd na groepsverkrachting

Verkracht meisje India wil zelfmoord plegen

Moeder doodt man die dochter (5) verkrachtte


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>