Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Jongetje verkracht, keel doorgesneden

sticker Phreekeeboizz Amsterdam December 2013 boy man weird blood eye

Een 6-jarige jongen is in Zuid-India door twee mannen ontvoerd en verkracht. De aanvallers sneden vervolgens zijn keel door.

Het misdrijf vond woensdagnacht plaats in de regio Karala. Het slachtoffertje overleefde de aanval wonderwel. Artsen vrezen echter dat hij nooit meer zal kunnen praten wegens de beschadigingen aan zijn stembanden.

sticker face boy child fear Amsterdam 2013 julyDe politie wist beide verdachten, van 22 en 30 jaar oud, te arresteren. De mannen zouden volgens The Times of India van plan geweest zijn het 8-jarige zusje van de jongen te kidnappen, maar vergisten zich dankzij de duisternis. Ze hebben de sodomie toegegeven.

Meisjes gered van prostitutienetwerk

De recherche heeft een bende pooiers opgerold die tieners dwong zich te prostitueren in het zuidoosten van India.
street art 'hoertje'

Een van de vier bevrijde slachtoffers was een 15-jarig meisje dat vorige maand een baby’tje kreeg. Men arresteerde tot dusver vier mannen in verband met de zaak. De verdachten zijn in de leeftijd van 22 tot 73 jaar oud.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>