Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Imam Sheikh Fawaz Jneid de kwaadste niet

street art sticker 'PNZ' in De Jordaan

Gelukkig is het Openbaar Ministerie verstandig genoeg om geen vervolging in te stellen tegen de Haagse imam Fawaz Jneid, tegen wie Tweede-Kamerlid Hirsi Ali aangifte had gedaan wegens bedreiging.

holy Quran Koran Engelse editie

Fawaz stelde eerder dat Ali zou worden ‘weggeblazen door de wind van de veranderende tijden’ en dat haar ‘de vervloeking van Allah’ te wachten staat (de Volkskrant, 24 november).

Wat Hirsi Ali niet lijkt te hebben opgemerkt is dat Fawaz tegen de terroristen en hun ideologie juist een zeer krachtige positie heeft gekozen, namelijk een die wortelt in de islam.

Leden van de Hofstadgroep noemt hij consequent ‘verderfzaaiers’.

De Koran beschrijft deze vernietigers van mensen en hun inkomstenbronnen aldus:

“En onder de mensen is er degene wiens woorden over het wereldse leven jullie verbazen en hij roept Allah op om te getuigen over wat zich in zijn hart bevindt, terwijl hij de ergste opstandeling is. En wanneer hij zich afwendt, dan gaat hij op de aarde rond om er verderf te zaaien en het gewas en het vee te vernietigen. En Allah houdt niet van het verderf”

(Soera al Baqarah, verzen 204 en 205).

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>