Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Hotels Egypte dicht na verkrachtingen

sticker pyramid tongue Egypt Amsterdam 2014 September hond

De Egyptische autoriteiten hebben de vergunningen van een tweetal hotels in de populaire badplaats Sharm Al Shaikh geschrapt.

Enkele Britse toeristen zouden er verkracht zijn zonder dat de hotelmanagers daar melding van maakten bij het ministerie van toerisme. Egyptische media berichtten woensdag dat het gaat om de sterrenhotels Hilton Sharks Bay en het Sharm Holiday Resort. De minister van toerisme heeft een onderzoek ingesteld naar de misdrijven, schrijft Gulf News.
sticker girl bikini Amsterdam center February 2014 Pane Panetrv woman

Volgens het Britse ministerie van buitenlandse zaken is er in het Arabische land sprake van toenemend seksueel geweld tegen Britten sinds de val van het Mubarak-regime in 2011.

Toerisme vormt voor Egypte een van de belangrijkste bronnen voor buitenlandse valuta. De regering broedt om die reden op strengere strafmaatregelen tegen verkrachters.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>