Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Homo’s Nigeria bijna gestenigd

sticker homo pesten best wel gay Utrecht 2013

Bewakers van een rechtbank hebben weten te voorkomen dat een woedende menigte zeven verdachten van homoseksualiteit lynchte. Een van de beschuldigden is hoofd van een basisschool in het noorden van Nigeria.

Gewelddadigheden braken woensdag uit in Anguwan Jaki, deelstaat Bauchi, toen de verdachten per bus teruggevoerd werden naar de gevangenis.
sticker Gay o.k. Amsterdam center August 2013

De menigte wierp stenen naar het voertuig waardoor diverse gewonden vielen. Beveiligers verdreven de aanvallers door in de lucht te schieten en ze met traangas te bestoken, schrijft Vanguard.

Het noorden van Nigeria voerde onlangs de ‘sharia’, of islamitische wet, in. Homoseksualiteit en ander gedrag wat met de islam in strijd is, zijn er sindsdien verboden.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>