Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Homo levend verbrand in Rusland

graffiti fire skull Amsterdam North 2013 September vuur-schedel

Een Russische rechtbank heeft drie mannen veroordeeld tot langdurige celstraffen om de brute moord op een homoseksueel. De geaardheid van het 29-jarige slachtoffer was de reden voor hun gruweldaad.

De aanvallers lokten de vermeende homo in mei 2013 naar een bosgebied in de oostelijke regio Kamtsjatka. Een van de mannen stak met een mes op hem in terwijl de twee anderen hem schopten, schrijft Asia-One. Het slachtoffer raakte hierbij gewond aan zijn gezicht, borstkas en nek. Het drietal tilde hem vervolgens in zijn auto, die in brand gestoken werd.

sticker Gay o.k. Amsterdam center August 2013De daders zijn nu 26, 22 en 18 jaar oud. Ze kregen straffen opgelegd van negen tot 12,5 jaar in een gevangeniskolonie met een streng regime.

“De aanvallers waren overtuigd van de niet-traditionele seksuele oriëntatie van hun dorpsgenoot”, zei de officier van justitie. Deze beschrijving is het Russische eufemisme voor een homo. Het is erg ongebruikelijk dat de openbaar aanklager in dergelijke zaken homofobie als motief aanwijst. De mannen werden desalniettemin vervolgd voor moord, niet wegens een ‘haatmisdaad’.

Russian anti gay propaganda boat Gay-parade Amsterdam 2013

De Russische regering verbood in juni 2013 ‘de promotie van homo-propaganda naar minderjarigen’. Volgens president Poetin heeft dit niet geleid tot toegenomen discriminatie jegens homoseksuelen.

DF

Gerelateerd:

Homo-kantoor Ivoorkust belaagd

Homo’s Nigeria bijna gestenigd

Zuid-Afrika: lesbo’s ‘voor straf’ verkracht

India: beffen, pijpen & sodomie verboden

Rehabilitatie man die nazi-code brak

Turk doodt homo-zoon ‘per ongeluk’

Komeet op Rusland “vanwege homo’s”

Homo’s geweigerd in Koeweit

Arrestatie Saoedische voetballer om ‘seksuele afwijking’

Stoli-wodka steunt gays & lesbo’s Rusland


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>