Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Flater Hoge Raad in ‘zaak Hippocrates’, II

sticker insane Baltic region art

Voor een groot en naar mijn gevoel snel groeiend aantal Nederlanders is het regeringsbeleid van de laatste tientallen jaren iets dat ernstig verontrust. Democratische gekozen politici deinzen er vaak zelfs niet voor terug om de wens van de meerderheid van de bevolking te negeren en vrijheden van het productieve volksdeel in te perken.

Opvallende punten van kritiek zijn (1) de onstuitbare uitbreiding van de macht van Europese bureaucraten, zonder dat hier enig democratisch mandaat voor is, (2) het idee dat dankzij nationale wetten en Europese verdragen de bevolking geen enkele zeggenschap meer heeft over het immigratiebeleid waardoor (3) er sprake is van een geleidelijke ‘islamisering’ van de Nederlandse maatschappij die de meerderheid niet lijkt te wensen. Met name de laatste jaren ontstaat bovendien het gevoel dat de overheid in toenemende mate een soort Opper-Sint is die permanent andermans geld rondstrooit naar banken, multiculturele organisaties, corrupte bouwbedrijven en allerlei – vooral linksige – idealistische clubjes, terwijl de staat z’n kerntaak – het verzorgen van veiligheid en recht – op schandelijke wijze verzaakt.

sticker desobidience is a natural virtue of men Amsterdam

Het is een teken aan de wand dat op dezelfde dag dat reaguurder ‘Hippocrates’ definitief veroordeeld werd door de Hoge Raad voor een comment op website GeenStijl tevens bekend werd dat burgemeester Hein Bloemers van het dorpje Rekken het zwijgen opgelegd kreeg door het ‘Openbaar’ Ministerie inzake de ontsnapping van een zeer gewelddadige zedendelinquent. Terwijl Bloemers nota bene hoofdverantwoordelijke is voor de veiligheid van zijn burgers mocht hij hen niet waarschuwen voor een monster dat op begeleid verlof (een jonge vrouw ‘bewaakte’ hem) was in de omgeving van het dorp.

Als de Hoge Raad niet louter uit halfzachte, scrotum-loze imbecielen zou bestaan, hadden de rechters Hippocrates ook vrij kunnen spreken in bijvoorbeeld de volgende bewoordingen:

“Gezien de in brede lagen van de Nederlandse bevolking levende ideeën over het disfunctionele karakter van de huidige overheid en de – naar ons inziens terechte – alom aanwezige perceptie bij het meer weldenkende deel des volks al vele decennia bestuurd te worden door een club randfiguren die Nederland systematisch om zeep helpt, zien wij de opmerking van Hippocrates als niet meer dan een logisch uitvloeisel van deze wanpraktijken. Deze moedige reaguurder treft dus geen enkele blaam en behoeft ook geen straf. Vele malen verstandiger lijkt het ons dan ook om de 300 hoogste ambtenaren van het OM op staande voet te ontslaan en hen te vervangen door bijvoorbeeld de meest eloquente types onder de reaguurders op websites zoals GeenStijl.”

DF


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>