Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Hoffelijk Amsterdam’, fuck you!!!

sticker logo Amsterdam + 2 vrouwen 3

De gemeentelijke bestuurders van Amsterdam lijken welhaast een dagtaak te hebben aan de beschadiging van het ‘algemeen belang’ der bewoners.

Voor het verhogen van de lokale belastingen draaien ze hun hand niet om, terwijl de meest waanzinnige projecten gesponsord worden om allerlei mislukte personen en incompetentie organisaties een bestaansrecht te verschaffen.
Please don't piss we live here Amsterdam 2013

De productieve klassen worden sinds mensenheugenis uitgemolken ten bate van maatschappelijke miskleunen met wie de bestuurders zich opvallend goed lijken te kunnen identificeren.

sticker varken met strik en sigaarZelf kwam ik onlangs nog onder een boete uit voor wandelen door rood licht, nadat ik staande was gehouden.

Tegen de agent zei ik dat ik me hevig zou verzetten als ‘ie me voor zoiets onbenulligs een poot uit wilde draaien, aangezien de persoon die cabaretière Floor van der Wal doodde door veel te hard tegen de verkeersrichting in te rijden er met enkele maandjes cel vanaf kwam. Deze Mohammed S. vluchtte zelfs van de plek des onheils maar was dankzij een achtergebleven nummerbord te achterhalen. De agent knikte begripvol, accepteerde mijn verweer en reed door.

Helaas lijkt dit type ambtenaar in toenemende mate een zeldzaamheid te worden en dus lopen maatschappelijke spanningen in de stad soms hoog op. Dit leidt tot verruwing en verhuftering in omgangsvormen, hetgeen de Gemeente deed besluiten tot het offensief ‘Hoffelijk Amsterdam’.

sticker 'urban tale' fuck youAchteloos trokken de rode bestuurders enkele tonnen uit de portemonnees van hun fiscale slachtoffers en gaven opdracht tot de bouw van een flut-website met enkele verhaaltjes erop. Het lijkt de betrokken politici hierbij te gaan om het propageren van de multiculturele samenleving en – vooral – het tonen van hun eigen superioriteit.

In toenemende mate zal de gemiddelde Amsterdammer het gevoel bekruipen als ware hij een jood in de voedselrij voor een schepje waterige soep in een vernietigingskamp. Aan weerszijden van de rij gevangenen staan PvdA’ers en Groenlinksers met hun zwepen te verhinderen dat mensen openlijk klagen over de omstandigheden of stiekem voordringen. Hoffelijkheid rules!

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>