Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Hoeren Indonesië in opstand

The red mice district 2015 Feb Amsterdam street-art prostitution

De Indonesische stad Surabaya is thuishaven van een der grootse rosse buurten van Zuidoost-Azië, maar de autoriteiten willen van de prostituees in ‘Gang Dolly’ af. Pooiers en hoeren protesteren dagelijks tegen het besluit.

De gemeente zette desondanks de sluiting van de hoerenbuurt door, meldt de BBC. Alle zestig bordelen dienden deze woensdagavond permanent gesloten te blijven. Inwoners van het gebied vrezen voor massale werkloosheid en armoede.
sticker girl bikini Amsterdam center February 2014 Pane Panetrv woman

De wijk ontstond in de jaren ’70 en groeide geleidelijk aan uit tot een soort mini-ecosysteem van economische bedrijvigheid. De vele honderden dames van lichte zeden die er wonen en er hun beroep uitoefenen verschaffen werkgelegenheid aan horecapersoneel en andere dienstverlenende sectoren.

DF

Gerelateerd:

Kenia: ‘Islamitische’ hoeren wekken woede

Hoeren Tunesië: geen aalmoes maar werk!

Zesdaags hoerenfeest India

‘Prostituees zijn heldinnen’


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>