Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Hoe moeten ‘loverboys’ worden aangepakt?

Potas graffiti naked woman Amsterdam 2015 March girl nude sex

In het Nederlandse rechtssysteem is het niet eenvoudig om loverboys en dergelijke slavenhandelaren effectief te bestrijden.

Met name het bewijzen van zulke praktijken is erg lastig, want slachtoffers worden gemanipuleerd, bedreigd en soms zelfs vermoord waardoor verklaringen tegen verdachten vaak weer ingetrokken worden. Hierdoor beschikt de politie weliswaar over genoeg informatie om te weten wie zich er mee bezig houdt, maar zal men tegelijkertijd aarzelen om de pooiers te arresteren wegens de kans op het mislukken van zo’n zaak.

Preacher 'you son of a ...'

~ ‘Preacher‘ ~

Daarom suggereer ik als nieuwe oplossing voor dit probleem het buiten het recht stellen van loverboy-praktijken, met als tekst voor de nieuwe wet:

'Smith & Wesson' reclamebord

“Ieder mens dat betrokken is – op wat voor wijze ook – bij het dwingen van mensen in de prostitutie zal zonder vorm van proces door de autoriteiten geëxecuteerd worden.”

Uiteraard moet grondig uitgezocht worden wie wat doet in die ‘handel’, maar als er een redelijk vermoeden van schuld is, pats, meteen afknallen.

Mocht de politie zijn handen niet vuil willen maken aan dergelijke praktijken, dan kan er ook een database met namen, foto’s en adressen van daders opgezet worden die toegankelijk is voor het publiek.

Per pooier kan dan een premie bepaald worden en iedereen in binnen- en buitenland is uitgenodigd voor de jacht. Voor alle militairen die de laatste jaren wegbezuinigd zijn lijkt dit scalpen-jagen me een prachtige vorm van werkverschaffing, dat wellicht nog aardig beeldmateriaal oplevert voor YouTube.

Pimpalicious sticker Amsterdam

Tegelijkertijd zal het aantal mensen dat gedwongen wordt hetzelfde beroep uit te oefenen als de moeders van loverboys sterk afnemen, en da’s natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat.

DF

Gerelateerd:

Nederlands Marokkaanse loverboy op Aljazeera


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>