Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Hitman kartel doodde ruim 800 mensen

sticker mr pain 2013 Amsterdam East 2014 March guns crime

Hij moet zich nu tegenover een rechtbank in Texas verantwoorden voor de moord op drie medewerkers van het Amerikaanse consulaat bij Ciudad Juarez in 2010, maar heeft naar eigen zeggen vele honderden doden op zijn geweten.

De Mexicaan Jesus Ernesto Chavez Castillo liquideerde meer dan achthonderd mensen in opdracht van het gevreesde Zetas drugskartel. Mexico leverde hem onlangs uit aan de VS waar hij kroongetuige is in een rechtszaak. De moord op de diplomaten vloeide wellicht voort uit een persoonsverwisseling, schrijft Fox News.

sticker Red Furi Mexican skull Amsterdam 2013Castillo was ook betrokken bij onthoofdingen en het afhakken van ledematen. Hij werkte voor bende Barrio Aztecas, de ‘sterke arm’ van de Zetas. De Amerikanen hopen met hulp van Castillo de leider van Barrio Aztecas, ene Arturo Gallegos Castrellon, te kunnen veroordelen.

sticker hell yeah Amsterdam center 2014 January criminal machine-gun

Leden van de groep trainden samen met de Zetas hun technieken, zoals hoe je mensen vermoordt in rijdende voertuigen. De bendes streden tegen het kartel van Sinaloa om de macht over El Paso.

Het aantal moorden in de regio nam na 2010 significant af toen 35 leden van het syndicaat gearresteerd werden. Volgens een analist kwam dit echter omdat het Sinaloa-Kartel de ‘oorlog’ gewonnen had.

DF

Gerelateerd:

Meisjes ontvoerd voor prostitutie

Mexicanen ‘zuiveren’ LA van zwarten

Triades leveren meth aan kartel Mexico

Sinaloa Kartel wil cocaïne uit Medellin

“Clowns” doden drugsbaron Mexico tijdens kinderfeest


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>