Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Hitler apetrots op Nederlandse ambtenaren

sticker pig fart 2014 May Amsterdam center swine hog socialism

Als de Duitse dictator Adolf Hitler na zijn zelfmoord niet twee maal was gecremeerd maar in plaats daarvan begraven, had hij zich de laatste dagen vast glimmend van trots op de Nederlandse ambtenarij gewenteld in zijn graf.

Zo bleken op de drempel van deze kille lente Nederlandse oud-SS’ers nooit belasting te hebben betaald over het pensioen dat de Duitse regering hen verstrekte. De Nederlandse staat respecteerde de privacy van deze voormalige kampbeulen en massamoordenaars, terwijl ex-dwangarbeiders – alvorens hiertegen protest uitbrak – wel belast werden door de Duitse staat.

nazi gov police state graffiti

joden en erfpacht Amsterdam
Een wellicht nog zieker bericht verscheen enkele later in het Parool. Uit onderduik en kampen teruggekeerde joden bleken vlak na de oorlog door de Gemeen(s)te Amsterdam te zijn aangeslagen voor niet betaalde erfpacht. Zelfs boetes werden onverbiddelijk uitgedeeld door de ambtenaren, die ook tijdens de oorlog helaas zelden uitblonken in dapperheid en beschaving.

Hitlers geest (of ‘ziel’) zal ongetwijfeld smullen van het idee dat die laatste paar schamele joden nog uitgewrongen werden door diezelfde bureaucraten die hem tijdens de bezetting al zo behulpzaam waren geweest. En terwijl de oud-SS’ers kalmpjes op hun Arische lauweren mogen rusten wordt het land leeggezogen ten behoeve van de mystieke collectieve identiteit ‘Europa’, opvolger van Hitlers ‘Derde Rijk’.

Riga Hitlergroet Nazi stickerZouden de grote letters op het Museumplein niet een verborgen boodschap kunnen zijn van de Cohens, Elatiks en andere publieke parasieten aan die Duitse psychopaat in het hiernamaals?

‘HEL’ plus de slogan van de gemeente maakt immers ‘(HE)i(L) Amsterdam’.

i-Amsterdam logo bibliotheek CS letters

D ‘Godwin‘ F

Gerelateerd:

Postcodebeleid en subsidie religieuzen

Belastingdienst, fiscus, ‘SS’, 88?

Verbod dierenseks Duitsland = herleving Nazisme?

EU manipuleert medialandschap


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>