Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Hit-mom’ wil eigen zoons laten vermoorden (Z-Afrika)

sticker insane Baltic region art

De rechtszaal zal bomvol want zelfs voor Zuid-Afrikaanse begrippen is dit een tamelijk bizarre zaak, het proces tegen Dorothy Langeni Makhosazana alias ‘hit-mom’.

De 50-jarige vrouw zou geprobeerd hebben een huurmoord op twee van haar eigen zoons te organiseren om het geld van de levensverzekering op te strijken.
sticker stabbing Amsterdam Spui 2013 August steekpartij

Eerst had ze een familielid gevraagd of hij een huurmoordenaar kende, maar gelukkig voor haar zoons benaderde deze de autoriteiten.

sticker Hitman AmsterdamToen de politie vervolgens een undercover-agent inzette om de ‘deal’ te beklinken, wilde Dorothy ook nog eens een ‘familie-korting’ op de ongeveer 1800 euro per persoon die ze aanvankelijk voorgesteld had.

Ook stelde ze de undercover nog drie andere ‘klusjes’ in het vooruitzicht als hij haar twee kinderen eenmaal succesvol uit de weg geruimd had. Onlangs kon de vrouw worden gearresteerd in haar woonplaats township Gamalakhe (in het zuidoosten des lands).

sticker overkill Amsterdam Spui

Ze is aangeklaagd voor ‘samenzwering tot moord’.

De rechtszaak trok dermate veel publiek dat elk plekje in de zaal bezet was en mensen zelfs bovenop elkaar zaten, iets dat de verontwaardigde rechter Piet Coetzer betitelde als ‘morbide fascinatie’.

Openbaar aanklager Sohana Moodley vond een onderzoek naar Dorothy’s geestesgesteldheid overbodig.

DF

Gerelateerd:

Z-Afrika: psycho pleegt 20 moorden, 16 verkrachtingen

Gruwelijk geweld tegen lesbiennes Zuid-Afrika

Rechter: “verkracht in de gevangenis wie je wil”

Z-Afrika: bendegeweld, corruptie & 1448 strafblad-cops

Verkrachter / seriemoordenaar Z-Afrika belaagt meisjes

Zuid-Afrika: meisje (12) bijt tong verkrachter af

Lolly lounges: pedofilie in Zuid Afrika


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>