Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Her(fkens)verdeling

sticker 'vliegend zwijn'

Bureaucraten en politici die “werken” bij internationale organisaties zoals EU en VN kosten de belastingbetaler doorgaans aanzienlijk meer dan de ambtelijke klieken hier te lande. Dit gegeven hangt nauw samen met de decadente sfeer die heerst binnen die bedrijven, een vrijwel volledige afwezigheid van controle, de onuitroeibare doofpotcultuur, het dubieuze morele niveau van met name de topmensen binnen die organisaties en hun tomeloze minachting voor de belastingbetalers in de landen die zij “vertegenwoordigen”.

animal farm pig cover

“Wat ik had verwacht van Nederland was een excuus met de woorden: ‘zand erover’”, is vooralsnog Eveline Herfkens’ laatste opmerking in de affaire rond de bescheiden noch wettige huursubsidie die de ex-minister (PvdA) de laatste jaren ontving. Door haar onbegrip en arrogantie krijgt het schandaaltje naar mijn mening een steeds komischer randje.

Een voordeel van de publiciteit hieromtrent is dat een groeiend aantal Nederlanders inzicht krijgt in de absurde kostbaarheid van deze salonsocialistische elite der parasieten en de holheid van hun “bevlogen” retoriek. Deze affaire zal naar ik hoop uiteindelijk slechts een voetnoot blijken in de definitieve teloorgang van de PvdA, de Parasiet van de Arbeiders.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>