Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Groepsverkrachting door ‘Slangenbende’

snake sticker Undead DBC Amsterdam center 2013 August slang

Indiase media berichten sinds de fatale ‘busverkrachting’ eind 2012 in New Delhi onbeschroomd over seksueel geweld tegen ‘het zwakke geslacht’.

Je vindt hieronder enkele artikelen over dit verschijnsel van 25 en 26 augustus.

sticker woman hands face February 2014 Leiden center girl meisje

‘Slangenbende’ verkracht vrouwen

De politie van Hyderabad, Zuid-India, heeft zeven leden van een beruchte groep zedendelinquenten opgepakt. Bendeleden drongen woningen binnen en overmeesterden eventueel aanwezige mannen. Vrouwen werden door de criminelen bedreigd met een meegenomen slang en vervolgens verkracht.

Gulf News beweert dat het om minstens elf zaken gaat. De laatste aanval van de ‘Slangenbende’ vond plaats in een boerderij waar een verloofd stel verbleef. De vrouw werd seksueel misbruikt door vier mannen en ook “gruwelijk gemarteld”. Bendeleden zouden filmpjes van de groepsverkrachting posten op Facebook als men het waagde om aangifte te doen.

Het slachtoffer in deze zaak ondernam later een zelfmoordpoging maar kon worden gered. De politie is nog op zoek naar twee verdachten.

Tiener ontvoerd, dagenlang verkracht, ontsnapt

Een uitgehongerd 16-jarig meisje dat zondag op een station in Noord-Mumbai werd gevonden, blijkt slachtoffer van mensenhandel.

sticker Bastrds Amsterdam center March 2014 bastrards crimeEen jeugdbende kidnapte de tiener op 17 augustus bij haar huis in de noordelijke deelstaat Uttar Pradesh. Het kind werd vervolgens vervoerd naar de stad Lucknow, waar bendeleden haar drie dagen opsloten en verkrachtten. Daarna prostitueerden de criminelen het meisje in Mumbai, totdat ze na vier dagen wist te ontsnappen. Een medisch rapport bevestigt verkrachting, schrijft India Times.

Steniging door vriend na verkrachting

De politie van Ramnagar, Noord-India, onderzoekt de moord op een jonge vrouw.

Het 22-jarige slachtoffer zou door haar vriend (27) zijn verkracht in februari, waarna ze de jongeman tot een huwelijk probeerde te bewegen. De verdachte had de vrouw zaterdag met een steen doodgeslagen in het bijzijn van haar zusje. Hari Singh doorsneed bovendien de keel van zijn vriendin, volgens Indian Express om zeker te zijn van haar dood.

Zowel de verdachte als een medeplichtige werden gearresteerd.

Zelfmoord na poging groepsverkrachting

Een 15-jarig meisje heeft zondag haar leven beëindigd na een zedenmisdrijf. Ze hing zich thuis op aan een plafond.

De buurman van de tiener lokte haar op 13 augustus naar zijn woning in Modinagar, ten noorden van New Delhi. Hij heeft daar samen met een andere man geprobeerd het kind te verkrachten.

De politie weigerde vervolgens het misdrijf te registreren, naar eigen zeggen omdat de aanranders met de ouders van het meisje “een schriftelijke schikking waren overeengekomen”. Volgens India Times is het slachtoffer – in tegenstelling tot haar belagers – afkomstig uit een lage kaste.

Verdachten groepsverkrachting, moord nichtjes gaan vrijuit

De Indiase binnenlandse veiligheidsdienst (CBI) stelt geen vervolging in tegen vijf mannen die verdacht werden van het verkrachten van twee nichtjes. De kinderen, van 14 en 15 jaar oud, stierven doordat ze in een mango-boom werden opgehangen.
sticker filth Amsterdam art

De geruchtmakende zaak speelde in mei, schrijft TVNZ. Het eerste rapport oordeelde dat er voorafgaand aan de moord seksueel geweld had plaatsgevonden, iets dat door latere onderzoeken werd tegengesproken. Er was in elk geval een politieagent verdachte in deze zaak.

DF

Gerelateerd:

Groepsverkrachting zusjes na ontvoering

‘Bekeerd tot islam’ na groepsverkrachting

Groepsverkrachting geüpload op Facebook


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>