Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Groepsverkrachting lerares gefilmd

graffiti girl Amsterdam Center 2014 August sad meisje

Familieleden van een Pakistaanse vrouw hebben aangifte gedaan van een bruut zedenmisdrijf. ‘Sadia’, zoals de BBC de 23-jarige lerares noemt, werd door vier mannen ontvoerd en verkracht bij een dorpje in de regio Punjab.

De misdaad werd ook gefilmd en later via Bluetooth geüpload naar onder meer Facebook. Er bestaan volgens de BBC zelfs twee versies van de video: een van 5 en een van 40 minuten.

sticker camera hand held gun Amsterdam center 2014 May weaponHet slachtoffer durfde uit schaamte niemand over de groepsverkrachting te vertellen. In islamitische landen zoals Pakistan is seksueel geweld tegen meisjes en vrouwen min of meer de norm en zijn er, mede dankzij culturele taboes en religieuze achterlijkheid, weinig wetten die hen beschermen.

Video gaat viraal, 4 verdachten opgepakt

De verkrachters hadden Sadia na hun misdaad gedreigd met openbaarmaking van het beeldmateriaal als ze naar de autoriteiten zou stappen. Ondanks haar zwijgen ging het filmpje uiteindelijk dus toch viraal, waarna de familie het misdrijf ter ore kwam. Het hele dorp weet inmiddels wat de vrouw door de mannen is aangedaan.

girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'

Het viertal onderschepte de Pakistaanse toen ze onderweg was naar de markt. Ze werd meegenomen in een auto en daar met een vuurwapen bedreigd. Vervolgens mishandelden en verkrachtten de mannen haar in een woning. “Veel mensen bekijken het filmpje voor de lol”, zegt Sadia. “Ze zien het als iets interessants.”

De politie wist alle vier de betrokkenen te arresteren. Zij wachten in een politiecel op hun proces. Behalve voor verkrachting en ontvoering zijn ze aangeklaagd wegens de distributie van porno.

DF

Gerelateerd:

Verkracht meisje (7) heeft bloedvergiftiging

Verpleegster verkracht & vermoord

Moellah in cel na verkrachting meisje

Meisje bedreigd na verkrachtingen

Verkrachting ‘wapen’ tegen christenen


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>