Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Groepsverkrachting, dus huwelijk zusjes

sticker Bzoka woman Amsterdam Spui 2013 girl bra

Het Indiase openbaar ministerie is de vervolging gestopt tegen een tweetal officieren. De mannen verkrachtten een 21-jarige vrouw in een hotel.

Sachin Gupta (27) en de 25-jarige Saurabh Chopra filmden het zedenmisdrijf bovendien, schrijft The Daily Mail.
sticker 'dolphins rape people' Aardvark nyc

De familie van de verkrachters bood geld om de aanklacht te laten vallen maar dit weigerde de familie van het slachtoffer. Een van de mannen moest in plaats daarvan de vrouw trouwen, terwijl de ander met haar 19-jarige zusje in het huwelijk zou treden.

De trouwplechtigheid werd onlangs voltrokken in een tempel van de stad Bareilly, deelstaat Uttar Pradesh. De mannen konden overigens de bruiloft niet bijwonen want mochten volgens afspraak pas na afloop vrijgelaten worden.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>