Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Groepsverkrachting door chef islamschool

sticker woman hands face February 2014 Leiden center girl meisje

De Pakistaanse politie heeft vier mensen opgepakt in verband met een serie ernstige zedenmisdrijven. Een van de gearresteerden is de rector van een islamitisch seminarie uit het noorden van Pakistan.

Het laatste slachtoffer van de bende was door een meisje van haar school de auto van ‘een familielid’ ingelokt, zei de politie dinsdag.

street art sticker 'PNZ' in De JordaanDe chauffeur zou de kinderen bij het seminarie afzetten waar ze examens moesten afleggen. Er stapten nog enkele andere mannen in het voertuig die haar vervolgens tijdens de rit verkrachtten.

De aanvallers, onder wie het hoofd van de islamschool, filmden de groepsverkrachting en dreigden het meisje met publicatie van de beelden indien ze aangifte zou durven doen.
sticker 'dolphins rape people' Aardvark nyc

Medici hebben verkrachting bevestigd, schrijft Dawn, en de politie wist tot dusver vier mensen te arresteren.

De bende blijkt al diverse jonge slachtoffers gemaakt te hebben en chanteerde de meisjes met publicatie van het beeldmateriaal. De religieuze school werd als een “dekmantel” gebruikt.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>