Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Groepsverkrachting deels verlamde vrouw

sticker verkrachters schamen Utrecht 2013

Politieagenten in het zuiden van India hebben drie mannen gearresteerd in verband met de groepsverkrachting van een vrouw. Het twintigjarige slachtoffer is gedeeltelijk verlamd.

Drie andere mannen waren eveneens bij het misdrijf betrokken, schrijft The Times of India.

Het weerloze slachtoffer werd op 26 januari onderschept terwijl ze onderweg was naar een kennis in district Cuddalore. De mannen blinddoekten de vrouw, bonden haar mond af en verkrachtten haar om beurten, waarna ze vertrokken. Voorbijgangers ontdekten het slachtoffer en brachten haar naar een ziekenhuis.
sticker girl woman Amsterdam December 2013 017

De bende had haar al diverse malen misbruikt, hetgeen ook gefilmd was. De aanvallers dreigden de beelden openbaar te maken als ze het waagde iemand over de misdrijven te vertellen.

De vrouw zou een relatie hebben gehad met een van de verdachten, die had beloofd haar te trouwen. Hij sloeg volgens de politie toe met zijn vrienden toen ze aandrong op een huwelijk.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>