Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Groepsverkrachting na eis alimentatie

sticker Jawn Philadelphia 2014 July woman girl bride heart

Een vrouw uit de plaats Pantnagar, Noord-India, is door diverse personen verkracht na een geschil om de alimentatie met haar voormalige echtgenoot.

Het slachtoffer, dat gedurende haar huwelijk “langdurig geestelijk en lichamelijk gemarteld werd”, kreeg begin augustus door een vriend van haar ex-man een lift aangeboden. Ze werd vervolgens in de auto overmeesterd door een broertje van haar ex, zijn oom en een andere vriend van hem. De vier mannen verkrachtten de vrouw en lieten haar in bewusteloze toestand achter.

sticker Bastrds Amsterdam center March 2014 bastrards crime

De verdachten zijn nog op vrije voeten, meldt India Times.

Jongen doodt meisje (4) na verkrachtingspoging

Een schoolmeisje van een jaar of vier is vermoord na een zedenmisdrijf. De volgens Hindustan Times ongeveer 10-jarige dader, een neef van het slachtoffer, probeerde het kind eerst te verkrachten voordat hij haar wurgde. De jongen begroef de kleuter onder stenen en aarde “om het bewijsmateriaal te vernietigen”.

De brute aanval vond zaterdag plaats in de Noord-Indiase regio Kandaghat.

graffiti Alien-tje Amsterdam center 2013 September inbrekerGroepsverkrachting tijdens inbraak

Een 20-jarige vrouw is zaterdagnacht thuis verkracht door drie inbrekers in Bhiwandi, een stadje nabij Bombay.

Haar echtgenoot en schoonvader werden volgens Mumbai Mirror door de criminelen met messen bedreigd terwijl de mannen zich aan het slachtoffer vergrepen. Het geboefte pijnigde haar geslachtsdelen toen ze zich verzette tegen het seksuele geweld. De inbrekers zouden de groepsverkrachting zijn gestart uit onvrede over de geringe omvang van hun buit.
sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013

Man (24) verkracht gehandicapt meisje

Politieagenten in district Lunglei, Oost-India, hebben maandag een 24-jarige man opgepakt wegens kinderverkrachting. De verdachte misbruikte zondagavond een gehandicapt meisje.

Het kind werd op weg naar de kerk onderschept door de verkrachter, die volgens Indian Express een bekende van haar ouders is.

Rellen na verkrachting 9-jarige

De politie van Loni, een buitenwijk van Ghaziabad, is maandag geconfronteerd met hevige protesten. De verkrachting van een 9-jarig meisje door een man van 60 waren daar de oorzaak van, schrijft ABP Live. Het slachtoffertje was tijdens het buitenspelen door buurtbewoner Sher Mohammad zijn huis ingelokt en misbruikt.

sticker anti-pedo Amsterdam Spui 2013 August Kirchen privilegienDe politie onderzoekt de zaak en de verdachte is voortvluchtig.

Verontrustende statistieken

Seksueel geweld door minderjarigen beleeft een schrikbarende opleving. Het geregistreerde aantal verkrachtingen door jongens onder de 18 steeg in 2013 met 60,3 procent. De hoeveelheid aanrandingen groeide volgens Indian Express zelfs met 132,3 procent, meer dan een verdubbeling dus ten opzichte van 2012.

Film over verkrachting en mensenhandel: Mardaani

Binnenkort verschijnt Mardaani, een Bollywood-productie (Wiki) waarin een politieagente centraal staat. De vrouw stuit tijdens haar werk op een bende mensenhandelaren, met wie ze de strijd aanbindt als haar pleegkind gekidnapt wordt.

De producent van de film botste onlangs met de autoriteiten over de leeftijdsgrens en hier vind je de trailer.
sticker camera hand held gun Amsterdam center 2014 May weapon

Chantage met filmpjes groepsverkrachting

Slachtoffers van groepsverkrachtingen worden in toenemende mate gechanteerd met tijdens het misbruik opgenomen beeldmateriaal. Volgens de Washington Post maakt deze sinistere trend het moeilijker voor de politie om seksueel geweld effectief te bestrijden.

DF

Gerelateerd:

Groepsverkrachting zusjes na ontvoering

Predikant dwong meisjes in prostitutie

Meisje (7) verkracht & opgehangen in India


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>