Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Gesubsidieerde voorman schaadt Marokkaans belang

discriminatie Marokkanen weigeren bord tegen racisme
Hasib Moukaddim, directeur van het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN), vindt dat Marokkaanse Nederlanders er voor moeten zorgen dat het nieuwe kabinet de ‘wraakideologie’ van de PVV niet opnieuw kan omarmen, zoals na de vorige verkiezingen zou zijn gebeurd.

Door het lage percentage allochtone stemmers “kreeg de vorige coalitie de kans het integratiebeleid zo goed als af te schaffen”, meent de voorman. “Er is veel te veranderen en dat moeten we zelf doen.” Hij kan zich voorstellen “dat Marokkaanse Nederlanders teleurgesteld zijn in de politiek.”

De tragiek van gesubsidieerde types als Moukaddim is natuurlijk dat ze sinds jaar en dag op hun knietjes gaan voor politici en ambtenaren wier enige belang eruit lijkt te bestaan zoveel mogelijk van andermans geld weg te schenken en dus blijven ze zich wringen in de slachtofferrol. ‘Nederlanders zijn racistische islam-haters’ is de strekking van hun simplistische verhaal, dat ze keer op keer nog met het smegma vers in hun mondhoeken blijven uitkramen in weerwil van de realiteit.

sticker meisje 020Hoewel ik de afgelopen twee weken grotendeels in het buitenland verbleef, kreeg ik er echter toch mijn portie van het ‘Mocro-nieuws’ voor mijn kiezen. Nare berovingen, loverboys en laffe aanvallen waren schering en inslag, want er komen steeds meer Marokkaantjes en er wordt bezuinigd op de politie. De zestig à zeventig procent beschaafde Marokkanen ziet dit ook wel, maar is onmachtig iets te doen eraan en wordt maar heel beperkt vertegenwoordigd in de politiek. Afgezien van Marcouch en Aboutaleb ken ik geen enkele ‘publieke Marokkaan’ die ik ooit iets zinvols heb uit horen kramen en zelfs zij wagen zich nauwelijks aan het verkondigen de pijnlijke waarheid: mensen stemmen op Wilders DANKZIJ het tuig in de Noord-Afrikaanse gelederen, that’s it. Zijn dat schorem en de uitkeringsprofiteurs verdwenen, dan verdwijnt ook de PVV weer keurig van het toneel. As simple as that. Er kwamen ooit zo’n 4.000 Marokkanen hier als gastarbeider werken en inmiddels werken er misschien zo’n 40.000, terwijl er ruim 350.000 wonen. Een groot deel van het Noord-Afrikaanse volksdeel loopt rond met strafbladen oneindig langer dan hun CV’s, en dat ondanks – of dankzij – het uiterst milde strafrechtelijke klimaat hier te lande.

Zoals een Marokkaan me eens toefluisterde: “Als dit zooitje terug zou keren en zich in een Marokkaanse stad zou vestigen, is Wilders daar in no time burgemeester.”

DF

Gerelateerd:

Vrouw-van-de-straat: seksuele intimidatie in België


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>