Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Politieagente op wc gefilmd door geilaard

sticker man tongue eyes mouth 2014 December Amsterdam Center

Elektricien Ling Jia Hui uit Singapore raakt dermate opgewonden van dames op de WC dat hij zich zelfs in het ministerie van binnenlandse zaken niet kon beheersen.

Een vrouwelijke politie-officier meende hij te moeten volgen tot in de toiletruimte van het gebouw, om haar vervolgens met zijn gsm te filmen. Helaas voor hem zag ze zijn hand boven de wc-cabine uitkomen en zette het op een gillen, waarna Ling (24) werd opgepakt.

sticker panty Amsterdam center 2014 February string underwear slipje pinkDe rechter veroordeelde hem om het incident uit de zomer van 2012 tot twee weken celstraf. De elektricien krijgt ook een proeftijd opgelegd van negen maanden waarin hij zich regelmatig bij de politie moet melden.

De rechter rekende het de viespeuk extra zwaar aan dat hij de opnames maakte binnen het gebouw van de handhavingsorganisatie, schrijft Asia-One.
sticker warning cyclists this man will sniff bike seat Amsterdam center 2014 April

Uit een rapport van het Instituut voor Mentale Gezondheid blijkt dat de vrijgezelle Ling kampt met ‘dwangmatige seksuele neigingen’ jegens onwillige vrouwen. De smeerkees zelf beweert sinds eind 2011 te lijden aan de wc-fantasie.

DF

Gerelateerd:

‘Vaginaal racisme in India’

Camera’s huisbaas begluren jongedames

Docent zendt ouders naaktfoto’s dochter

Privacy leerlingen VS ‘bedreigd door Satan’

Inbreker betast vrouw naast man, wordt gepakt

Valsspeler casino Australië & gevaren van technologie


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>