Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Fuck het volk, deel II


Onlangs sprak ik een oud-leerling die in een ‘brommer-fuik’ van de politie gereden was. Zijn rijbewijs had hij niet bij zich maar wel een vergelijkbaar document. Sinds kort schijnt dat echter niet meer geaccepteerd te worden, dus kreeg hij 150 euro boete. Da’s al snel een paar dagen werken voor iemand van die leeftijd.
sticker Lastplak Stadstoezicht eikel Amsterdam 2012

Nederlanders worden keihard aangepakt door de autoriteiten, maar als het aankomt op naleving van de wetten voor illegaal aanwezige buitenlanders is men zeer coulant. Er bestaat bijvoorbeeld al geruime tijd een kamp voor nota bene uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam West, terwijl zij allang uitgezet hadden moeten worden. De boetes die men afperst van de bevolking gebruikt de overheid om elders illegale situaties in stand te houden.

Gezien de lafheid van de ‘autoriteiten’ is mijn inschatting dat van de uitgeprocedeerde asielzoekers een groot deel al snel binnen allerlei regelingen zal vallen en dus toch mag blijven. Dit geldt ook voor de Nigerianen die via schijnhuwelijken met Antillianen ons land binnen stromen en vervolgens hun hele familie hiernaartoe haalden. In plaats van de Nigerianen en hun Antilliaanse handlangers het land uit te schoppen, gelden voor hen inmiddels natuurlijk allerlei fundamentele mensenrechten.

In Canada probeert men na dergelijke fraudes de zaak tenminste nog recht te trekken, maar hier geldt: “hoe meer zielen hoe meer vreugd”. Daarom treedt de overheid ook niet op tegen illegale moskee-internaten, eveneens plekken waar buitenlanders onvervreemdbare rechten op het staatsburgerschap en dus op sociale voorzieningen opbouwen. Vervolgens gaan sommige nieuwe Nederlanders – gewapend met GHB en hun slavenhoudermentaliteit – op jacht naar jonge ‘blondjes’ waarmee men de uitkering kan aanvullen. Het schorriemorrie uit die culturen wordt overigens gesteund door de anti-Wallen brigade onder leiding van Lodewijk Asscher met zijn ‘Project 1012’. Hiermee duwt hij de prostitutie dieper ondergronds, hetgeen te interpreteren is als een heimelijke subsidie aan de loverboys en vergelijkbaar vullis.

sticker 'urban tale' fuck youOndanks de crisis en de verhoogde belastingdruk zijn gemeenten immer druk met het verspillen van uw geld. Zo kost het Midi-theater de stad Tilburg ruim 8 miljoen euro, ‘MuziQ‘ stadsdeel Amsterdam Oost – vooralsnog – een kleine dertig miljoen en als klap op de vuurpijl steekt de Gemeente Den Haag maar liefst 181 miljoen euro in een nog te bouwen ‘cultuurpaleis‘.

Dat 79 procent van de Hagenezen hier geen heil in ziet is voor de lokale PvdA en de rest van de verkwisters-elite natuurlijk volstrekt irrelevant, want ‘t plebs moet dokken en z’n bek houden. De tijd dat socialisten veinsden de belangen van arbeiders te behartigen ligt ver achter ons.

Terwijl een of ander P&O-functionarisje bij een waterschap met een miljoen euro beloond wordt voor het afzuigen van haar superieur, zorgt de nieuwe regering ervoor dat jongeren die de komende halve eeuw de premies moeten ophoesten zelf geen noemenswaardig pensioen meer kunnen opbouwen. Intussen staken de riant betaalde Europese ambtenaren terwijl inflatie de pan uitgiert en verdubbelt de Gemeente Amsterdam de bootjes-belasting. Hoezo zou het plebs hobby’s behoeven, denkt men ten stadhuize. Het komt niet op in de ambtenarrij om beter te controleren op bootjes van wie de eigenaar nu helemaal niets betaalt want dat kost inspanning. Liever gewoon de belasting verdubbelen voor de mensen die braaf geregistreerd staan, dat scheelt simpelweg tijd.

sticker protest plus machine-gun Baltic region

Beste jongeren, mensen onder de 25 jaar, het land wordt onder jullie vandaan gestolen terwijl een dictatuur van ongekend formaat op Europees niveau gebouwd wordt. Jullie worden tweederangs-burgers in het land van jullie voorouders, slaven van miljoenen bureaucraten en uitkeringstrekkers, maar misschien is het nog niet te laat. Vecht je niet stuk op de gewapende takken van de staat, daarvoor schiet jullie opleiding tekort. Er bestaan instituten waar de nieuwe Europese elite wordt opgeleid en daar kan je veel meer bereiken.

sticker 'be creative', AmsterdamInfiltreer en leg bloot! Er zijn vele plekken waar de (toekomstige) ambtenarrij kwetsbaar is. Denk aan voorlichtingsdagen, partijbijeenkomsten, banenmarkten en eetgelegenheden waar deze lintwormen samenkomen om jullie belastinggeld te verspillen. Sar ze tot ze vertrekken! Duizenden van jullie werken in horeca en op andere plekken waar je informatie kan vergaren die het verdelgen van de mee-eter-kaste vereenvoudigt. Toon hun decadentie! De strijd tegen de verwoesters van onze cultuur is nog niet begonnen maar beter niet lang te wachten.

sticker fuck a duck Amsterdam

Met de dag worden zij sterker en wij armer. Net als 70 jaar geleden zijn ook nu wet en recht duidelijk niet meer hetzelfde en de corrupte parlementariërs kunnen het recht op zelfverdediging niet uitgummen. Vecht terug, voordat er niks meer is om voor te strijden.

DF

Gerelateerd:

Ondernemers, waar blijft uw verzet tegen dit kabinet?

Justitie: uw veiligheid, ons wc-papier II

Absurdistan in de polder

Laat de vernietiging van NL maar aan de staat over

Half-open inrichting Nederland

Europese ambtenarij: lintworm of ‘legitimate target’?

Waarom ik niet stem 3

Fuck het volk: democratie in de polder

EU manipuleert medialandschap

(L)overheid: de staat als pooier

Democratuur en de 99%

Is Nederland democratisch?


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>