Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Fiscanaal afrukken met ‘toegankelijke’ Barbie

paint i love you mr taxman Amsterdam center 2014 March street art

Veel Nederlanders zullen zich er waarschijnlijk over verbaasd hebben dat ‘de grootste werkgever van BV Nederland’ zo’n enorme flater beging door de inhuur van Samantha de Jong, beter bekend als ‘Barbie’.

Volgens manager Jake Hempel “is Barbie een type die (dat?) de jongere middenlaag van de Nederlandse bevolking aanspreekt. Met haar als boegbeeld wil de Belastingdienst zich toegankelijker maken voor deze doelgroep.”

Nazi bastards graffiti Boedapest 2012In Nederland passeert bij elkaar opgeteld het reële belastingpercentage al snel de vijftig en is ‘belasting betalen’ feitelijk een macaber eufemisme voor gedwongen afdrachten aan een overheid waar jaarlijks minstens een kwart van het budget in de verkeerde zakken verdwijnt.

sticker fuck a rubber duck Amsterdam

Hierdoor is de fiScuS bepaald niet een alom geliefde organisatie en – gekoppeld aan een uitspraak van het kersverse fiscale boegbeeld over vaseline en sodomie – waren grappen op onder andere Powned niet van de lucht!

“Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. (…)”
‘bolkebeer’

“Ik weet niet welk nieuws ik schokkender en onbegrijpelijker vind, die cultuurverrijkende slachting in Londen of dit bericht… Dit toont wel even wreed de deplorabele staat van onze samenleving aan, zeg. Poeh!”
“Barbie is een type die de jongere middenlaag van de Nederlandse bevolking aanspreekt…”. Wil je in godesnaam voor jezelf, dan wel voor je eigen kinderen spreken, debiel.”
‘Ornoisliefde’

“Steek de dijken dan maar meteen door.”sticker zümpel Amsterdam penis head
‘Hoochee’

“Vaseline: voor al uw glimmende eikels…”
‘King of the Oneliner’

P. J. O'Rourke 'Parliament of whores' cover“Hoezo moet de belastingdienst reclame maken?
Willen ze nog meer toeslagen uitdelen aan klaplopers?”
‘Hufter’

~ ~ ~

Al met al verbaasde de flater van de fiScuS me helemaal niet, gezien de informatie die mij de laatste jaren ter ore kwam over dit ‘bedrijf’.

De gedachte om Barbie in te huren ontsproot naar alle waarschijnlijkheid aan een dronken brein met enige restanten wit poeder nog vers onder de neus tijdens een dagelijkse all included (‘gratis’) borrel met diner op zo’n uiterst luxueuze afdeling van deze ‘dienst’.

En terwijl een zo’n ambtenaar – overmand door plots opkomende geilheid – belt met Rashid of Ömer om nog even wat ‘meisjes’ te brengen en dan “niet de vaseline te willen vergeten”, denkt hij: “Waarom niet die chick van laatst op TV?”

sticker foot licking fetish Amsterdam

Want zijn enige contact met jongeren bestaat waarschijnlijk uit pooiers, dealers en hoeren. En dan maak je onvermijdelijk eens een glibberige misstap in het glijmiddel en de rectale sappen van je boegbeeld.

Haha, en dan na publiekelijke hoon snel voor het zingen Barbies kerk* uit, stelletje lafaards! :p

D(e)F(iscus)

a.k.a. drs D. Fenestratie

* in dit geval is de term ‘riool’ wellicht toepasselijker

Gerelateerd:

De verzorgingsstaat: slow-motion Auschwitz 2.0

Affaire Büller: medici blind voor ‘macro-gezondheid’

Schuine mop over de belastingdienst

Heffing digitale afvalstoffen komt er niet

Waarom geen nivellering onder toeristen nastreven?

Belastingdienst, fiscus, ‘SS’, 88?

‘Belasting is diefstal’: de Libertarische Partij

‘(L)overheid’: de staat als pooier


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>