Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Etterbakjes in ‘t Vondelpark

vuilnisbak Amsterdam 2013 logo 3 kruizen

Deze namiddag was ik zojuist aan een jog-rondje Vondelpark begonnen toen ik geschreeuw hoorde vanaf een fiets richting een tweetal blonde meisjes van nauwelijks 13 jaren oud.

Op de fiets zaten twee Noordafrikaanse etterbakjes van een jaar of 15. Ik remde m’n tempo enigszins af en – toen de meisjes niet reageerden op de lokroepen – hoorde een zo’n stuk inteelt nog ‘kankerhoeren’ schreeuwen. De vromen die deze mennekes ooit gebaard hadden, hadden ongetwijfeld geen tijd gehad voor een stukje opvoeding.

“Hé rotjoch, je moeder is een h.er en je pa fl.kker!”, riep ik naar de schreeuwer die – nadat zijn verbazing over mijn opmerking weggeëbd was – met zijn agressieve smoelwerk nog iets onvriendelijks in mijn richting riep.

planten discrimineren niet, Hortus Utrecht

Inmiddels maak ik wekelijks zulke tafereeltjes mee en vraag me met klem af wanneer de overheid deze ellende nu eens serieus aan gaat pakken, zodat de beschaving weer terug kan keren in NL.

Helaas lijkt voor de Marokkaans/Nederlandse mannen zo ongeveer hetzelfde te gelden als voor beleidsambtenaren en politici, namelijk dat de 90% tuig het verpest voor de 10 procent goeden.

DF

ps: wat ik misschien wel het meest vrees als het kaf niet snel van het koren gescheiden wordt, is dat binnen afzienbare tijd de meeste Nederlanders (en Surinamers, Turken, enz) het liefst álle Marokkanen zouden zien vertrekken, en dat zou zeker een verlies zijn.

Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>