Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Egyptenaar verkracht Russische toeriste

sticker pharao skull 2014 March Amsterdam center veni vidi vici Egypt

De politie van Egypte heeft zaterdag de bestuurder van een taxi-busje gearresteerd in verband met een zedenmisdrijf. De man verkrachtte een toeriste uit Rusland.

Volgens de politie veinsde de Egyptenaar dat het busje motorpech had om de echtgenoot van de vrouw het voertuig uit te lokken. De Arabier ging er vervolgens met het slachtoffer vandoor en verkrachtte haar in de buurt van Sharm El-Sheikh, meldt The Daily Star. Het ministerie van Toerisme sloot maart 2014 nog twee hotels in die badplaats wegens seksueel geweld tegen toeristen.

sticker bus Baltics picture

Egypte onderneemt een poging de massale verkrachtingen en aanrandingen waar het land inmiddels berucht om is een halt toe te roepen.

DF

Gerelateerd:

Agenten verkrachtten aanhangers Morsi

Egypte: ministerie tegen seksueel geweld

Egypte: arrestaties na aanranding Tahrir

Hotels Egypte dicht na verkrachtingen


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>