Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Egyptenaar huurt 12 man om verloofde te verkrachten

tegel Dus Amsterdam Spuistraat 2013 November girl doll black tears

Met de positie van de Egyptische vrouw was het ten tijde van de regering Mubarak al niet zo best gesteld, maar sinds de omwenteling van de Arabische Lente lijkt het hek volledig van de dam.

Naast de gruwelijke groepsaanvallen op vrouwen – waarvoor in een geval zelfs een trein werd stopgezet – verlaagde de regering Mursi onlangs ook nog de leeftijd waarop meisjes uitgehuwelijkt kunnen worden van 18 tot 13 (en nog eens vier jaar jonger dreigt).

sticker filth Amsterdam artverloofde huurt boeven maar ‘zoekt mee met familie
Nog voordat de Moslimbroederschap de macht greep werden vrouwen al stukken jonger dan 18 uitgehuwelijkt, zoals ook het 16jarige meisje over wie Emirates247 vandaag bericht.
sticker cockroach Riga 2012 kakkerlak

Ze zou gaan trouwen met een jonge werkloze, maar ‘verdween’ in plaats daarvan en werd lange tijd vermist.

In de chaos van de ‘Arabische Lente’ was de politie ernstig verzwakt en had dus geen tijd voor ontvoeringen en overeenkomstige misdrijven.

Zoekacties van haar aanstaande echtgenoot, familie en buurtbewoners leverden niets op.

sticker ill Amsterdam art

Toen de politie het kind uiteindelijk in ernstig verzwakte staat ergens in Caïro op straat vond, bleek snel hoe de vork in de steel zat.

graffiti they made me do it AmsterdamDe ‘aanstaande’ zou van de vader van het meisje te horen hebben gekregen dat wat hem betreft het huwelijk niet doorging, wat de jongeman ernstig krenkte.

Uit wraak huurde hij vervolgens twaalf mannen* in om het meisje bijna twee maanden lang te verkrachten in zijn eigen appartement.

De zoektocht naar de overige verdachten zou inmiddels zijn geïntensiveerd.

DFgraffiti shock Amsterdam

sticker 'filth', Amsterdam* waar de werkloze 12 mannen van betaalde vermeldt het artikel niet

Gerelateerd:

Perverts Pakistan gebruiken meisjes als wisselgeld

Groepsverkrachting Brits-Pakistaanse vrouwen Libië

Saudische imam martelt, verkracht en doodt eigen kindje

Marokko: man overlijdt bij redding uitgehuwelijkt meisje
sticker Low-Life.ca Amsterdam 2013

Waarom zo veel verkrachtingen in hoofdstad New Delhi?

Hajj 2012 & het Saudische meisjesschool inferno

Vaginaal racisme in India

Kill Bill in de Emiraten: de coma-verkrachter

Egyptische feministe verwerpt positieve discriminatie

 

Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>