Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Dubai: toch geen doodstraf na doodmartelen dochter (8)

sticker LN Adam infanticide Amsterdam 2012

Net als zijn vriendin is de vader van Wadeema al Sherawi (8) in hoger beroep veroordeeld tot levenslang voor de moord op zijn dochter, zodat hij de doodstraf ontloopt. Haar lijkje vond men kort geleden in verregaande staat van ontbinding nadat het in de woestijn was gedumpt.

sticker ill Amsterdam artWadeema bleek regelmatig opgesloten, uitgehongerd, met een hete strijkbout bewerkt, getaserd en geslagen met kabels en metalen staven.
sticker filth Amsterdam art

Van ellende consumeerde het kind uiteindelijk haar eigen uitwerpselen en het mag een wonder heten dat zusje Mira (7) – die dezelfde behandeling kreeg – de horror ternauwernood overleefde.

Zowel vader Hamad Saoud als zijn vriendin zijn echter vrijgesproken van het verstoppen van een lijk, want dat vonden de rechters een ‘natuurlijke reactie’ op hun daad.

sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013voogdij en ‘Wadeema’s wet’
Biologische moeder Salma Obaid verloor eind 2011 het gevecht om de voogdij over de meisjes en had Wadeema niet meer gezien in de laatste zes maanden van haar korte leventje.

Het enige goede dat uit de moord lijkt voortgekomen is nieuwe wetgeving op het gebied van kinderrechten, beter bekend als ‘Wadeema’s wet’.

sticker Low-Life.ca Amsterdam 2013

Naar regionale maatstaven is haar vader overigens nog relatief zwaar gestraft, vergeleken met de hoge Saudische imam die slechts beboet werd na het verkrachten en doodmartelen van zijn vijfjarige dochtertje.

De doodstraf past men in dergelijke landen enkel toe op Aziatische dienstmeisjes en leden van etnische minderheden na kleine vergrijpen, slechts uiterst zelden op personen behorend tot de heersende stam.

sticker 'filth', AmsterdamLaten we bidden dat er eindelijk wat westerse beschaving doordringt in dat morele vacuüm genaamd de Arabische wereld.

DF

Gerelateerd:

Egyptenaar huurt 12 man om verloofde te verkrachten

Saudische imam martelt, verkracht en doodt eigen kindje

Hajj 2012 & het Saudische meisjesschool inferno

De hypocrisie van Fouad Belkacem

Perverts Pakistan gebruiken meisjes als wisselgeld


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>