Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Dronken Brit verwart agente met stripper

paaldanseressen Sunset Boulevard Los Angeles

Een Engelse politieagente heeft een man gearresteerd die haar ‘onheus bejegende’ in een bar. De onverlaat dacht dat de vrouw een striptease kwam opvoeren.

De 27-jarige Paul Harbord was al geruime tijd aan het drinken met een vriendengroep in het plaatsje Old Shotton toen de agente binnenstapte om hun rumoerige gedrag te onderzoeken. Harbord verwarde de vrouw vervolgens met een stripper en begon voor haar te dansen. Ook ‘zweepte’ hij haar met een handdoekje van de bar, zo bleek tijdens de rechtszitting.

sticker 'funk the police'

De man wilde pas geloven dat hij gearresteerd was nadat hij op het politiebureau arriveerde, schrijft The Daily Mail. De rechter gaf hem een boete plus een voorwaardelijke celstraf van zes maanden.

Een van zijn vrienden zou Harbord kort voor het incident verteld hebben dat hij ‘vermaak’ kon verwachten.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>