Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Drive-by shooting Libanon & angst voor pedoseksuelen

Vanochtend is een soennitische leider met pro-Hezbollah standpunten beschoten in de Libanese stad Sidon.

Op weg van zijn huis naar de al-Quds Moskee waar hij predikt werd Sjeik Maher Hammoud onder vuur genomen vanuit een passerende auto. Hij raakte niet gewond.

Ondanks zijn bescheiden omvang telt Libanon maar liefst 18 officiële ‘sekten’, die zich van elkaar onderscheiden op etnische, culturele en religieuze gronden.

sticker niqab  Amsterdam nikaab islamangst voor verdere soennitische haatgolf
Sinds lang vervult het landje de functie van een soort ‘regionaal asiel’ voor Christelijke en andere minderheden die elders in het Midden Oosten teveel last kregen van ‘islamisering’ door soennieten.

Met dit eufemisme bedoelen deze ‘moslims’ het vermoorden van volwassenen en de confiscatie van al hun bezittingen, waarna de aanhangers van de perverse ideologie zich zonder enige gene en masse op de meisjes storten.

sticker ayatollah Arschfick Amsterdam

Degenen die de eerste weken overleven – doordat hun soennitische ‘meesters’ weten te verhinderen dat ze zelfmoord plegen – en er nog leuk genoeg uitzien worden vervolgens in een “huwelijk” met zo’n baardig zwijn gedwongen.

Zeg maar levenslange slavernij of ‘geïslamiseerd’, wat u wil. Sinds de woestijnbarbaren rond 650 na Christus de Arabische zandbak verlieten trokken zij een spoor van verderf en pedofilie tussen het west-puntje van Marokko, oostelijk Afrika, Wenen, de Balkan tot aan de Kaukasus en India.

sticker religion rulers god disbeliever satan business Amsterdam 2013 NovemberToen de religieuze psychose uitgewoed was startte men her en der met het ‘Arabiseren’ van de overwonnen volken, hetgeen natuurlijk weer een prachtig voorwendsel tot een tsunami aan kindermisbruik opleverde.

Berbers, christenen, joden, Koerden, Assyriërs, sjiieten en honderden andere volken zijn goeddeels tot volledig vermorzeld onder het mom van die obscene geestesziekte uit Arabië.

Of de sjeik die de drive-by shooting vanochtend overleefde oprecht vindt dat er buiten soennieten ook plek voor andere volken op aarde is kan ik niet nagaan, maar ongetwijfeld realiseert hij zich dat zijn sekte (nog) geen meerderheid vormt in Libanon en dus weinig te winnen heeft bij escalatie. Hammoud zelf vermoedde dat men dit met de aanslag juist beoogde.

soennitisch probleem in de poldersticker 'het ergste moet nog komen', Amsterdam
Dankzij sinistere machten diep in de Nederlandse politiek-bureaucratische elites – die zeker nog gaan boeten voor hun rol hierin, have no doubt – wonen er inmiddels enorme aantallen soennieten in ons land, hetgeen direct weer de kindslavernij meebrengt die de stam zo graag praktiseert jegens niet alleen de ‘eigen’ meisjes maar vooral ook tegen niet-moslims, want dan is volgens de hypocrisharia echt alles toegestaan aan behoeftebevrediging en andere beestachtigheden.

In Groot-Brittannië houden de Pakistaanse half-dieren gewoon weer witte slaafjes, zoals de religieus verwante ‘kansenparels’ zich hier massaal storten op jonge ‘blondjes’ om ze de prostitutie in te dwingen.

Toen de strijd in Syrië losbarstte leek het me in eerste instantie een goed idee als dictator Assad verdreven zou worden. Inmiddels twijfel ik voldoende aan de gemiddelde ‘moraal der Soennieten’ om president Assad ten volle te steunen in zijn strijd tegen deze obscene horde met zijn sharia.

Long live Bashar al-Assad !!!

DF

P.S.: dit artikel is gekuist op 17 juni

Gerelateerd:

Leider Alawieten: ‘Libanon kan exploderen’

Taliban: ‘roze ballonnen of mini-rokjes?’

Groepsverkrachting Brits-Pakistaanse vrouwen Libië

Sjiieten Pakistan weigeren doden te begraven

Armeense geschiedenis: ‘Tatoeages van oma’


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>