Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Drie roddels …

sticker Anarchy dog Amsterdam

Als praktisch werkloze vrijgezel zonder hobby’s hou je veel tijd over voor een veelheid aan vrienden en kennissen, en dus ook roddels. Het is geen gewoonte van me om geruchten te publiceren, want het betreft immers nogal ‘zachte informatie’, maar goed, het is komkommertijd dus bij dezen dan toch maar, in volgorde van zacht naar hard …

(1)
via-via-via vernam ik dat de ontmoeting tijdens Sensation tussen kickbokser Badr Hari en miljonair Koen Everink als volgt verliep:

sticker 'urban butterflies mr 176', Amsterdam

K: “Hé Badr, moet Estelle nu ook halal eten?”

Nu is Hari niet bepaald de eerste persoon die ik zou uitzoeken om zo’n grap op te testen, maar aangezien er camera’s hingen zei Badr: “Kom, loop even mee naar dit hoekje.”

Daarna zou hij op Koens voet zijn gaan staan en vervolgens met zijn andere been de reis-miljonair een vreselijke rotschop gegeven hebben. Wat betreft ‘body mechanics’ was dit denk ik eerder een soort schuin voorwaarts gerichte trap – afhoud-trap of stomping kick – dan een (zijwaartse) low-kick.

(2)
Na de verkiezingen smeert politicus Geert Wilders hem naar de VS. Hij gaat daar bij een denk-tank werken zoals die waar Hirsi Ali ook actief was of is.

Normaliter zou ik dit niet hier opschrijven, maar aangezien – indien de informatie juist is – het een soort kiezersbedrog zou zijn voor wellicht miljoenen mensen, schrijf ik het toch. Het Nederlandse volk is vaak genoeg opgelicht door politieke charlatans*, dus hij kan het oprecht ontkennen mocht iemand hem dit willen vragen.

(–> mijn stemadvies: ‘Libertarische Partij‘ of check officiële: http://www.libertarischepartij.nl/)

Hirsi Ali, Wilders, Verdonk, sticker 'los 3 amigos'(3)

In de Jimmy Woo werden niet zo heel lang geleden drie mensen mishandeld op de dansvloer door een Marokkaans uitziende man**. Deze werd vervolgens door portiers naar buiten begeleid en op straat gezet. Vreemd genoeg werd de politie niet erbij gehaald en ontstond een kort gesprek met de man. Die gaf vervolgens de portier honderd euro en liep gewoon weer naar binnen.

* Nu ik erover nadenk, zijn Pim Fortuyn, Sophie in ‘t Veld en – bij vlagen – Frits Bolkestein de enige Nederlandse politici die ik van oprechtheid verdenk. Tevens reken ik Hirsi Ali niet tot het gilde der charlatans.

** niet Badr Hari

DF

Ps: ik ken nog wel enkele geruchten, maar mijn 38ste verjaardag wens ik in bezit van al mijn ledematen te vieren.

Gerelateerd:

Zaak Badr Hari keerpunt Nederlandse rechtsorde


Tags:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>