Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Doodstraf voor ‘domste moordenaar’

sticker Kloio Amsterdam center 2014 February skull

De man die door zijn eigen advocaat omschreven wordt als ‘de meest stompzinnige moordenaar die hij in veertig jaar ontmoette’, is ter dood veroordeeld.

De inwoner van Abu Dhabi doodde de werkster van zijn buren nadat ze hem verteld had zwanger van de man te zijn, schrijft The National. Het meisje dreigde hem aan te klagen voor verkrachting. De man geloofde de vrouw, ondanks het feit dat ze nimmer seks hadden.

sticker isoe Amsterdam 2013 November man brain open skull

Volgens de advocaat hadden ze “slechts geknuffeld” toen de huiseigenaar op vakantie was. Een week later vertelde ze hem over haar ‘zwangerschap’.

De werkster werd doodgeslagen met een steen, waarna de man het lijk verstopte in een met water gevulde badkuip. Hij stak daarna het huis in de fik ter vernietiging van het bewijsmateriaal, maar dit verliep niet zoals gehoopt. De woning brandde weliswaar helemaal af, maar de volle badkuip bleef goeddeels onaangetast door de vlammen.

De moordenaar, die na zijn daad het land wilde ontvluchten, was werkzaam als kok.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>