Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Doodstraf voor brute kinderverkrachter

sticker Mr Low Amsterdam center 2014 March

Het hooggerechtshof van de Indiase stad Bombay heeft een moorddadige pedofiele zedendelinquent dinsdag ter dood veroordeeld.

Dattatray Rokade had in januari 2013 een vijfjarig buurmeisje vaginaal en anaal verkracht, nadat hij het kind zijn huis wist binnen te lokken. De kleuter werd gewurgd en met haar hoofdje tegen een muur geslagen, waarna Rokade (54) het lijk in een plastic zak dumpte buitenshuis.

sticker 'filth', AmsterdamRechters omschreven de kindermoordenaar als “een bedreiging voor de samenleving”, schrijft The Times of India. “Het slachtoffer was een hulpeloos vijfjarig kind dat op gewelddadige en bestiale wijze verkracht werd, gesodomiseerd en vervolgens vermoord.”

sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013

De rechters zagen geen kans op gedragsverandering bij de man, aangezien hij in 2004 al eens probeerde een veertigjarig meisje aan te randen. Zijn eigen vrouw, die samen met haar kinderen getuige in de rechtszaak was, beweerde ook door Rokade te zijn verkracht.

De kinderverkrachter heeft de pech dat India in december 2012 de Wet ter Bescherming van Kinderen tegen Zedenmisdrijven invoerde, die in bepaalde gevallen de doodstraf mogelijk maakt.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>