Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Dominees knokken in bus Kenia

sticker paus plus slaven, Tallinn

Een tweetal Keniaanse geestelijken is onlangs een bus uitgezet vanwege een vechtpartij. Beide dominees meenden het alleenrecht te hebben op het houden van een preek.

De heren stapten tegelijkertijd het voertuig binnen waarna eentje al snel begon te prediken, meldt Standard Media. Met een bijbel in zijn hand begon hij aan zijn verhaal, hetgeen de andere dominee niet kon accepteren. “Waarom preek je in mijn bus?”, vroeg deze hem.

sticker bus Baltics picture

De eerste geestelijke wist echter van geen wijken en beweerde zelfs een ‘deal’ met de chauffeur en zijn conducteur te hebben.

De verhitte discussie begon geleidelijk aan de andere passagiers te irriteren. De ene dominee vloog zijn concurrent hierop aan, waarna woest geslagen en geschopt werd.

Het buspersoneel vond het inmiddels welletjes geweest en besloot beide dienaren van God het voertuig uit te smijten, waarna de bus zijn weg kon voortzetten.

DF


Tags:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>