Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Democratuur leeft voort in activisten

sticker Antifa tigers Amsterdam

Tot aan de moord op Pim Fortuyn was politiek geweld vrij normaal in Nederland.

Niet alleen werden betogingen van extreem-rechts steevast uit elkaar geslagen door goed georganiseerde Antifa/AFA’s, ook belaagden dergelijke activisten restaurants met wild op het menu, slagers, nertsenfokkers en politici die hun dogma’s niet voetstoots accepteerden.

Mishandeling, vandalisme en brandstichting werden in het laatste kwart van de vorige eeuw bepaald niet geschuwd door de militante bataljons van links Nederland. Dikwijls met hulp van ideologisch verwante bureaucraten werden bijvoorbeeld de schaarse tegenstanders van de uitdijende verzorgingsstaat tot zwijgen geïntimideerd, maar ook mensen met rechtse opvattingen rondom immigratie en integratie.

‘open verzorgingsstaat’ & verkleuring onderklasse
In die periode kende Nederland een verzorgingsstaat met open grenzen, waarbij een hoog niveau van (kostbare) voorzieningen werd gekoppeld aan een relatieve toegankelijkheid voor asielzoekers en ‘gezinshereniging’.

sticker 'geen mens is illegaal', AFA Amsterdam

Dit laatste betekende in werkelijkheid een jaarlijks aanzwellende stroom van duizenden bruidjes en bruidegommen uit met name Turkije en Marokko. Hun enige ‘band’ met Nederland was het familielid met wie ze hier zouden trouwen en niet werk, hetgeen ook lastiger is in deze door vakbonden beheerste polder.

Wat restte waren uitkeringen, subsidies en voor velen ook misdaad. Hierdoor verkleurde de onderklasse in hoog tempo, iets dat lange tijd goeddeels taboe was om buiten ‘de borreltafel’ om aan te roeren. Niet alleen bracht deze ‘open verzorgingsstaat’ dus onvermijdelijk een eindeloze stroom profiteurs op gang, ook kon criminaliteit op termijn leiden tot ernstige maatschappelijke spanningen langs etnische lijnen. Bovendien belemmerden nieuwkomers het integreren van groepen minderheden die er al waren. Omdat het stelsel van uitkeringen werk minder dringend maakte, verliep de integratie toch al niet erg soepel.

- folder AFA -

folder AFA -

politieke bijeenkomsten verstoren als strategie
Tijdens mijn studie en in de eerste jaren erna bezocht ik regelmatig lezingen, debatten en andere bijeenkomsten rond politieke thema’s. Diverse keren kwamen linkse activisten zoals Peyman Jafari ze verstoren, door geschreeuw en andere vormen van intimidatie, puur om debat onmogelijk te maken.

Vreemd dat deze verdedigers van mensenrechten zelf anderen de vrije meningsuiting proberen te ontnemen, dacht ik. Veel actievoerders bleken bovendien werkzaam in de asiel-industrie en dergelijke sectoren, zodat ze met hun idealistische praatjes in feite hun eigen handeltje stonden te verdedigen. Uit vele rechtszaken en publicaties bleek de activisten-wereld niet alleen in hoge mate te zijn geïnfiltreerd door veiligheidsdiensten, sommige groepen waren de facto onderdeel van AIVD voorloper BVD.

Als je door de ‘spin’, ontkenningen en leugens heen ziet ontwaar je structuren zoals die alleen maar in dictaturen mogen bestaan. Goeddeels voor de volksvertegenwoordiging geheim gehouden politieke manipulatie en zelfs geweld, ter verdediging van de dominante ideologie waaraan belangen van miljarden euro’s verbonden zijn.

Dutch anti-facist graffiti

~ Amsterdam ~

geestelijke verzieking nieuwkomers door activisten
Tussen ’9/11′ en de moord op Pim Fortuyn bezocht ik regelmatig aan VVD-borrels gekoppelde lezingen bij het Thorbeckeplein in Amsterdam. Ik herinner me nog goed hoe een zo’n bijeenkomst verstoord werd door een grote kerel van rond 25 jaar oud. Duidelijk was hij aangeschoten en leek ‘ready to fight’. Enkele zijner geestverwanten stonden achterin de zaal en moedigden hem aan.

Eerst begon de jongen door de gastspreker heen te schreeuwen totdat hij de aandacht had, waarna hij de spreker en overige aanwezigen uitmaakte voor ‘fascisten’.

Zelf beweerde hij als ‘integrator’ van nieuwkomers te werken en problemen vielen volgens hem reuze mee. In ieder geval ‘moeten jullie je bek dicht houden daarover’, was de kernachtige samenvatting van zijn betoog.

sticker your utopia my dystopia Laser3.14 AmsterdamToen al dacht ik: goh, als zulke figuren immigranten wegwijs maken in de samenleving zullen deze vast niet een heel positief beeld van ons landje en de inwoners meekrijgen. Steeds beter snapte ik waar veel allochtonen zulke idiote denkbeelden vandaan haalden, en dat alles dus op kosten van belastingbetalers.

sticker not a revolution but riot Utrecht 2013

Ook nu nog blijken extreem-linkse actievoerders uitvoering van wetten te kunnen verstoren, want stel dat hun baantjes, subsidies en andere belangen in gevaar komen!

Altijd moet ik glimlachen om de overeenkomsten tussen de knokploegen ten tijde van Mussolini en de huidige ‘naoorlogse verzetsstrijders‘. Of ze zich nou AFA (Anti-Fascistische Actie) noemen of KAFKA, Radar, Jonge Socialisten of wat dan ook, maakt niet uit. Zij voelen zich superieur aan ‘de ander’ en zijn zelfs omwille van een mening bereid diens schedel te verbrijzelen.

DF

Gerelateerd:

Politiek correcte stuiptrekking Trouw

Propaganda en politieke belangen bij inburgering GB

Asielzoekers Notweg: gezag negeert de wet

Wat bedoelen de makers van het SIRE-spotje ‘tolerantie’?

Belemmert de overheid integratie van Marokkanen?

Multiculturalisten stiekem trots op wangedrag

Democratuur en de 99%

Verschillen tussen Fortuyn en Wilders

’1985′ en de rellen in Sydney

6 mei 2005 en de ‘Antifascisten

‘Angstmosfeer’: politieke correctheid op het VWO


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>