Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

De Verzuilingsstaat: Nederland anno 2013

sticker 'Turkish head'

In de korte interviewreeks op GeenStijl over het plan om een Turkse woonwijk voor bejaarden in Rotterdam te bouwen plaatste Ebru Umar een interessante kanttekening. Waarom zouden die oudjes in Nederland blijven?, vroeg ze zich terecht af.

Want als dit ‘Ankara aan de Maas’ doorgang vindt bestaat een omvangrijke mogelijkheid tot sociale fraude waar overheden traditioneel nooit van uit gaan. Controle vindt hier immers louter plaats op belastingplichtigen.

Zoals een kennis van mij met zijn geïmporteerde vrouw en gezin het huis van zijn in Marokko wonende ouders al zo’n 15 jaar bewoont me eens uitlegde: “de ambtenarij zal het worst wezen.”

Gezien de ervaringen uit het verleden, wat gaat de Turkse wijk ons brengen denkt u?

Nederlandse en Turkse vlag

In ieder geval ‘woningruil’ met Turkse jongemannen uit de uitgebreide clans van de oudjes. Er passen er makkelijk zes in een eengezinswoning, weet ik uit ervaring, en eenmaal hier kan je dan proberen een meisje te schaken. Een paspoort is dan zo gepiept.

Ook zullen hele gezinnen de overtocht maken om tijdelijk van woning te ruilen, want zodra je koter hier een consultatiebureau van binnen ziet heeft de gehele familie recht op verblijfsvergunningen en elk mogelijke toeslag – met terugwerkende kracht – van de Belastingdienst.

Na decennia wanbeleid, corruptie en verspilling wijkt de linksige massa-psychose langzaam maar zeker voor meer rationele ideeën, dankzij het verzuilde parasitaire middenveld (de ‘semi-overheid) blijven voldoende troggen voor fraudeurs in tact.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>