Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

De verzorgingsstaat: slow-motion Auschwitz 2.0

sticker vlees ijsje Amsterdam

De zorg voor slachtoffers en zwakkeren in een samenleving is iets waarmee een volk beschaving toont. Via wetgeving is dit stelsel van liefdadigheid en sociale bescherming in Nederland volledig ontspoord, waardoor het in toenemende mate slachtoffers en zwakkeren creëert. Onze leefomgeving is verworden tot een slow-motion vernietigingskamp, een schijnbaar duurzaam type Auschwitz.

sticker Schurk sc Amsterdam 2013 crook with gunsDagelijks is via Nederlandse nieuwssites het topje van de ijsberg der misdaad te volgen. In elkaar gemepte bejaarden, meisjes die op gewelddadige wijze beroofd worden, moeders wier kinderen klappen krijgen tijdens een ‘thuis-beroving’ of die zélf mishandeld worden als ze zwanger zijn.

Bij elk bericht moet je je realiseren dat dit slechts een fractie is van wat dagelijks plaats heeft maar onvermeld blijft. Bepaalde berichten werden – en worden – door de overheid bovendien bewust uit media gehouden om ‘maatschappelijke spanningen te beheersen’ en/of ter verdoezeling van het eigen falen.

sticker question mark peace Amsterdampolitie en de taak van de staat
Waar is de politie? Wat doet de overheid aan al dit laffe geweld tegen de onschuldigen en weerlozen, vraag je je misschien af. Uiteindelijk is het bieden van bescherming tegen monsters en parasieten het enige waarvoor de staat echt nodig is, dus hoe kan dergelijke criminaliteit zo massaal voorkomen in een land waar je – alles bij elkaar opgeteld – al snel zo’n zestig procent belasting betaalt?

sticker Mak & PvJ swine pig zwijn

Belangrijke oorzaak is dat belastinggeld goeddeels niet gebruikt wordt voor orde en veiligheid maar juist voor het voeden van en onderdak bieden aan misdadigers. De plusminus 50.000 ‘mannen’ die in Nederland van zulke criminaliteit leven – dan wel hun ouders als het om minderjarigen gaat – lijken veelal ook uitkeringen te hebben, waar zelden een dag eerlijke arbeid tegenover staat.

De verzorgingsstaat verkleint dus de veiligheid voor de zwakkeren in plaats van omgekeerd.

painting Crime in the street Return of the Repressedcriminaliteit in NL haast risico-vrij
Mensen die hier bejaarden aan gruzelementen hakken of zelfs verkrachten om ze hun juwelenkistje te doen opgeven lopen een zeer kleine kans gepakt te worden door de politie. Zeker minderjarigen ontvangen zelden meer dan een taakstraf voor zelfs de laaghartigste aanvallen.

sticker creativiteit bevrijdt young in prison Amsterdam

Als ze al gepakt worden komt er veelal geen proces, wegens administratieve rompslomp of vormfouten.

Tijdens een eventuele rechtszaak worden ze lang niet altijd veroordeeld, want begripvolle rechters en ‘pro deo’ (door de belastingbetaler gefinancierde) advocaten staan in de rij om de monsters te verontschuldigen (“Edelachtbare, het overhoop steken van bejaarden is bepaald niet uitzonderlijk in sommige culturen dus waakt u alstublieft wel voor etnocentrisme?”).

sticker stick up crew UK AmsterdamIndien zo iemand echter niet vrijgesproken wordt, bestaat alsnog een grote kans dat het busje van Justitie ‘niet komt opdagen’ om de misdadiger naar de gevangenis te brengen. Je bent dan gearresteerd, berecht en veroordeeld voor het vermorzelen van een grijsaard of kinderverkrachting en niemand komt je na de rechtszitting thuis ophalen.

sticker Ruig Tuig dobbelsteen Amsterdam

Zo’n crimineel zal zich hierover wellicht net zo verbazen als de politieagenten die ooit beschoten werden door ‘Adil A.’, verdacht van de dubbele moord in de Amsterdamse Baarsjes. Tijdens gewapende overvallen schoot hij herhaaldelijk op agenten, maar na drie jaar cel zat hij gewoon weer thuis. Een dergelijk bericht zal het vertrouwen van de gemiddelde agent in de rechtsstaat bepaald niet doen toenemen, schat ik zo.

Terwijl verdachten van misdrijven binnen twee uur recht hebben op een advocaat en producenten van kinderporno van de rechter schadevergoeding krijgen toegewezen, moeten slachtoffers van mishandeling – en zelfs verkrachting – soms dagenlang wachten om aangifte te kunnen doen.

illegaal & crimineel? uitzetten toch verboden
In veel gebieden op aarde gaat gewoon je hoofd eraf in geval van sommige misdrijven, of verdwijn je op z’n minst zeer lang achter niet overdreven luxueuze tralies. Mocht je een buitenlandse nationaliteit hebben dan word je na het uitzitten van je straf rücksichtslos de grens over gelazerd. Ooit terugkeren laat je vervolgens wel uit je hoofd.

Riga Hitlergroet Nazi stickerIn Nederland hebben rechters deze praktijk echter verboden. De overheid wil kennelijk op ‘s lands grondgebied zoveel mogelijk parasieten en andere half-beesten handhaven, want via hen perst de staat de middenklassen af en gebruikt ze als een soort officieuze freelance Gestapo.

Stel dat zo’n bejaarden-mepper aan uitkeringen en reguliere voorzieningen 20.000 euro per jaar kost plus nog eens zo’n bedrag aan kosten voor politie, reclassering en andere halfzachte afdelingen van de publieke sector. Als zo iemand daarnaast gemiddeld wekelijks een bejaarde of kind gedeeltelijk vernietigt zijn daarvan de individuele en maatschappelijke schade (de buit, angsten, depressies, littekens, enz) bijvoorbeeld nog eens 40.000 euro per slachtoffer.

Per crimineel kom je dan jaarlijks op kosten van 2 x 20.000 plus 52 weken x 40.000 = 2,12 miljoen euro. En dat bedrag maal zo’n 50.000 agressieve rovers levert op jaarbasis een nationale schadepost op van ruim 100 miljard euro!* Hierdoor verzwakt de samenleving en is zo makkelijker te onderdrukken door de overheid.

sticker per capita in stench we trust Amsterdamverschil Auschwitz en verzorgingsstaat slechts gradueel
Nederlandse ambtenaren staan net als de SS’ers die Hitlers vernietigingsmachine leidden juridisch (en vaak ook qua salaris) mijlenver boven de slachtoffers van hun beleid. Bovendien gebruikten ook Nazi’s vaak socialisten en criminelen in hun kampen om de rest eronder te houden en dwong men gevangenen hun eigen vernietiging te financieren. Nu de heffingsdruk onder de ‘Liberaal’ Rutte verder stijgt, staat bij wanhopige belastingplichtigen het water tot aan de lippen. Handelaren in edelmetaal schijnen zelfs door een heuse tsunami aan gouden kiezen overspoeld te worden.

sticker 'zwijntje think'

De meest recente mega-fraude rond Bulgaren en Roemenen ontmaskert de Nederlandse verzorgingsstaat eens te meer als een rottend, wijd opengesperd geslachtsdeel dat een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op hele volksstammen profiteurs in binnen- en buitenland.

Terwijl Rutte de burgers met allerlei nieuwe regels en lasten sarde kregen en krijgen Bulgaren met een schimmig kopietje zonder aarzeling 10.000 euro per persoon van de Fiscus. Minister Asscher zegt nu te willen voorkomen dat illegalen automatisch uitkeringen krijgen, Rotterdam wil Roemenen en Bulgaren kunnen weren en staatssecretaris Weekers van Financiën loog er wellicht over tegen het parlemest, zeg maar de Joodse Raad 2.0 onder leiding van beroepsleugenaars.

Enkele eeuwen geleden schopten onze voorouders de religieuze parasieten terug naar Spanje en werden we een Republiek. Vanaf toen mochten Nederlandse burgers zélf alles bepalen, een onvoorstelbare luxe vergeleken met de situatie nu.

Liefdadigheid groeit immers mee met de welvaart van samenlevingen en is geen ‘absoluut recht’ en dat geldt ook voor de vele tienduizenden fop-functies bij de halfzachte sectoren van de (semi)overheid.

sticker Raus Amsterdam North 2013 September

Nooit sprak ‘het volk’ hier de wens uit tot een dergelijke ‘herverdeling’, waarbij parasieten meer overheidsbescherming en belastinggeld genieten dan de zwakkeren.

De uiterst kostbare bureaucratische laag mee-eters dient uitgeknepen alvorens wij weer met enige trots in de spiegel kunnen kijken.

Onze houding moet zijn: This was never the deal you filthy government scum, now get the fuck out of our country!
sticker Wojo Isoe Amsterdam West

DF

sticker Ministerie van BlaBla schijten Amsterdam art* stel dat ik overdrijf en het is bijvoorbeeld de helft, dan nog gaat het om een krankzinnig bedrag

Gerelateerd:

BV Nederland: cracks in the ice

Staat aansprakelijk voor veel criminaliteit

Nederland aan ‘algemeen belang’ geofferd

Euthanasie als oplossing ‘bejaardenprobleem’

Je moet hier blijven lachen, anders word je gek


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>