Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

De Nederlandse rassen-oorlog

sticker egel 100 procent aaibaar Amsterdam

“Zwarte krulletjes, lichtgetinte huid?”, vraag ik P. geïnteresseerd. ‘Yep’, antwoordt hij. De goedaardige Hollander was onlangs getuige van een akelig voorval in Rotterdam, waarbij een zwangere vrouw op een fiets werd geschopt door twee jongens uit die toch al zwaar gediscrimineerde cultuur uit Noord -Afrika.

P. was net gestart met een sport ter zelfverdediging en een minuut eerder vroeg ik hem naar zijn motivatie om met zo’n cursus te beginnen. Hij wilde niet alleen zelf zich veiliger voelen, maar eventueel ook anderen kunnen verdedigen in geval van grof onrecht.

discriminatie Marokkanen weigeren bord tegen racismeHet incident dat hij beschreef deed me in de verte denken aan een middag in mijn studententijd, zo’n tien jaar geleden, toen ik na het aanhoren van geschreeuw uit mijn raam aan de Oude Gracht keek.

Op straat zag ik hoe een fietsende vrouw van middelbare leeftijd en een die de 65 reeds ruimschoots leek gepasseerd belaagd werden door hordes Berbers ogend tuig. Enkele tientallen stonden er praktisch voor mijn deur en zij bespogen voorbijgangers en trapten op hen in.

Bij navraag bleek dat het kraakcentrum iets verderop het een goed idee vond om dit schorem uit te nodigen voor een middag vertier en de metersbrede portier vertelde me dat hij niet verantwoordelijk was voor hetgeen er op straat plaatsvond.

Uit wraak sloopte ik later enkele malen hun intercom met een hamer.

sticker invasive species Amsterdam

Gister wandelde ik richting een zebrapad op het Amsterdamse Hoofddorpplein alwaar een busje te dichtbij geparkeerd stond, hetgeen het zicht van verkeersdeelnemers ernstig belemmerde.

Automobilisten dienen dan dus stapvoets de zebra te passeren maar toch werd ik haast geschept door een voorbijscheurende auto met daarin twee lichtgetinte medelanders, waarvan een me nog uitdagend aan meende te moeten kijken.

Enkele uren later sprak ik enkele jongens van een bekende – en goeddeels witte – Amsterdamse middelbare school, van wie er een behoorlijk toegetakeld was.

Na een ruzie werden zij en enkele vrienden belaagd bij sportclub Swift door een grote groep Marokkaantjes en wat negers met onder andere bakstenen, lege flessen en zelfs hamers. De politie kwam wel – nadat er enkele zwaar mishandeld waren en sommigen beroofd – maar arresteerde niemand (dat houdt de misdaadstatieken in zekere zin draaglijk). At5 had er geen aandacht voor, helaas.

sticker baksteen Utrecht 2013 brickOver dat gebrek (of onvermogen?) aan bereidheid om criminele Naffertjes in te rekenen verbaasde ik me ook al toen ik afgelopen zondagavond een verhaal hoorde over een incident bij de Sporthallen Zuid.

Er was een soort gabber-feestje georganiseerd en rond zeven uur ‘s ochtends liep de zaal leeg. Enkele Marokkaantjes hadden er lucht van gekregen en stonden massaal het (vooral uit de provincie afkomstige) uitgaanspubliek op te wachten. Na enige vechtpartijen vluchtten de gabbers weer naar binnen tot de “politie” kwam. De persoon die me over dit voorval vertelde, voegde er nog aan toe dat “als de Marokkanen hier te lande ooit massaal de gaskamers in zouden verdwijnen, dan kunnen zij dit slechts wijten aan zichzelf.”

DF

Ps: de electorale overwinning van Wilders zal het anti-blanke geweld slechts doen toenemen, mark my words!

Tags:        |      |   

2 reacties

 1. Ha Dewanand,
  Dat ben ik op hoofdlijnen zeker met je eens.
  Haha, ik krijg wel eens de indruk dat degenen die gedragstechnisch het dichtst bij apen staan, opmerkelijk genoeg juist het kwaadst kunnen worden om dergelijke vergelijkingen. ;)

  Snel zal ik je ‘http://www.dewanand.com/emancipatie01.htm‘ eens bekijken.

  Dank voor je reactie,
  David

 2. namaste medelanders,

  Interessante tekst, ik onderzoek deze multiculturele processen al twintig jaar en het idee van een rassenoorlog is niet nieuw voor een historicus. De hele geschiedenis van ons mensapen, honderden soorten, volkeren, rassen, etnische clubjes enz is een groot gewelddadig gedoe, vol haat, geweld en intolerantie.

  Maar meestal zijn het kanslozen aan de onderkant die dus met elkaar gaan vechten op straat, en volgens mij is de enige oplossing hiervan al dit tuig maar te verbannen uit Nederland en hen elders huisvesten in een omgeving of maatschappiij waar zij betere ontplooings kansen hebben, dus een bilaterale oplossing. Allemaal he, ongeacht geloof of huidskleur, is gewoon 70 procent goedkoper geloof ik dan hen hier laten hokken en parasiteren. Ik haat racisme maar geloof wel dat het iets natuurlijks moet zijn in onze mensapen wereld. Immers wij zijn 97,6 procent genetisch aap en ons apen innerlijk is natuurlijk en onveranderlijk.

  dewanand
  hindoeschrijver en onderzoeker
  delft, nederland
  google mij dan vind je wel mijn leuke site vol fun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>